Stiri

A declarat razboi postului Prima TV

A declarat razboi postului Prima TV

Querida este foarte suparata pe conducerea Prima TV, dupa ce departamentul de PR a postului mai sus amintit a anuntat ca negocierile cu ea, pentru difuzarea serialului "Razbunarea Oanei", au fost sistate, anunta Cancan. Argumentul venea chiar din partea presedintelui Prima TV, Christoph Buerge: "Modul explicit in care doamna Zavoranu comunica si comenteaza public diferite subiecte nu reflecta stilul postului Prima TV si, ca urmare, nu vad posibilitatea unei colaborari. Ii dorim succes cu acest proiect".

"Nu stiu absolut nimic despre acest lucru. Am vorbit aseara cu regizorul serialului, Petre Nastase, si m-a anuntat ca maine (n.r. - azi) sau cel tarziu luni mergem sa ne intalnim cu directoarea Veronica Cristescu, sa punem la punct ultimele detalii inainte de semnarea contractului. Daca, intr-adevar, negocierile au fost intrerupte, va fi nasol. In acest caz as declara razboi postului Prima TV. L-am sunat acum si pe regizorul Petre Nastase si mi-a zis ca e scarbit de aceasta atitudine. O fi asta o strategie de a-si face putina reclama pe spatele meu? Toata lumea stie ca Prima este intr-o scadere vertiginoasa", a declarat, furioasa, Oana.

Atitudinea televiziunii este cu atat mai surprinzatoare, cu cat discutiile se aflau intr-un stadiu extrem de avansat, dupa cinci runde de negocieri. "Stabilisem data de difuzare a pilotului, ne intelesesem la bani si, mai mult, au incercat sa ma convinga sa renunt la negocierile cu alte posturi pentru ca isi doresc "al naibii de mult acest proiect"", spune vedeta.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat marti, 25 martie 2008, 19:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri