Stiri

A inceput Peninsula Vekker Verda la Targu Mures!

A inceput Peninsula Vekker Verda la Targu Mures!

Mai sunt 27 de zile pana la startul Festivalului Peninsula Felsziget. Incepand cu 26 iulie pana pe 13 august organizatorii au o noua campanie promotionala, pe strazile orasului Targu Mures va circula Peninsula Vekker Verda care va premia locuitorii orasului festival, mai precis pe aceia dintre ei care isii vor lipi pe masina abtibildul Peninsula.

Peninsula Vekker Verda va „vana” masinile cu abtibild zilnic intre orele 8 si 9 dimineata, iar cei care sunt “depistati” vor primi unul din cele doua tricouri
Peninsula scoase zilnic la concurs sau un bilet de o zi la cel mai mare festival din Romania. La final de saptamana, prin tragere la sorti, participantii pot castiga un abonament valabil timp de patru zile.

Abtibildurile Peninsula pot fi gasite in ultimul numar Zile si Nopti, iar in timpul zilei, pe teritoriul Complexului Weekend, langa care se va desfasura festivalul, intre 26 si 29 august.

Pentru ca si cei care nu sunt din targu Mures sa poata sa se bucure de campania asta, puteti fotografia abtibildul lipit pe masina, si sa trimiteti poza pe siteul cbx.ro accesand http://www.cbx.ro/peninsula-2010.html

Organizatorii pun la bataie pe cbx.ro 4 abonamente si 4 bilete de o zi!

Sursa: www.peninsula.ro Autor: Daimon, postat joi, 29 iulie 2010, 13:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri