Stiri

A luat fiinta trupa Raza...

A luat fiinta trupa Raza...

"Am nevoie de o gasca nebuna care sa-mi defineasca aspiratiile artistice!!!" George Patranoiu, fostul chitarist al trupelor Metrock, The Order, Krypton, Schimbul 3, Taxi, considerat de multi ca fiind unul dintre cei mai buni chitaristi ai Romaniei, alaturi de Elena Vasile, vocea din Hora au pus bazele unei trupe rock - Raza. Li s-au alaturat la scurt timp Dan Ionescu, tanar si foarte promitator chitarist, Ovidiu Condrea (Targadac) tobosar cu real box office in lumea muzicii, si Vlady Sateanu basist.

"Ne simtim bine impreuna si functionam ca o familie!" Lucrurile au inceput sa prinda contur, trupa performand deja intr-o emisiune de pe TVR 2 100% Live. Exista deja jumatate de album, se lucreaza la cealalta jumatate. "In prezent ofertam materialul existent caselor de productie din tara, insa nu suntem dispusi la nici un compromis in ceea ce ne priveste.

Daca vom intampina dificultati in aceasta privinta suntem dispusi sa ne producem si sa ne distribuim singuri materialul." "Stilul o sa fie cat mai Rock si va avea o puternica amprenta Raza, vom incerca, de asemenea sa uimim pe cei ce ne vor asculta prin calitatea si acuratetea sound-ului, caruia ii acordam o foarte mare importanta."

Sursa: Raza Management Autor: Anonymous, postat luni, 13 martie 2006, 12:10
Tags: raza

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri