Stiri

A.S.I.A. alege SUA

A.S.I.A. alege SUA

Noua componenta, Anca Sarbu, va trebui sa munceasca mult pentru a nu periclita imaginea formatiei. Cele doua Anca vor incepe, astfel, o noua viata, fiecare pe alt continent: Anca 'veche' in SUA, Anca 'noua' in... A.S.I.A. Motivul pentru care Anca Neacsu (25 de ani) a parasit A.S.I.A. nu are la baza un scandal. Ea s-a hotarat sa plece in America, drum ales si de cealalta fosta componenta, Alexandra, unde doreste sa-si inceapa propria afacere, probabil alaturi de iubitul ei. Se bucura ca a primit viza si spera ca acolo sa poata incepe o noua viata.

Anca s-a hotarat in urma cu aproximativ doua luni sa paraseasca A.S.I.A., dar nu a dorit sa o faca pana cand nu s-a gasit noua litera 'A' din trupa. Aceasta este Anca Sarbu (20 de ani), studenta la Facultatea de Management din cadrul ASE. Ea spune ca a fost mereu la curent cu ce se intampla in trupa, pentru ca le-a avut colege de liceu atat pe Sorana, cat si pe Alexandra. Anca 'noua' se bucura acum ca, desi n-a putut merge la preselectia 'Alege A.S.I.A.', i s-a mai oferit o sansa: 'Eram in primul an de facultate. Mi-am dorit sa merg si la preselectia 'Alege A.S.I.A.', dar nu am avut timpul necesar. Ma bucur insa ca parintii ma sustin si fetele din trupa ma ajuta sa ma acomodez cu viata aceasta. Am noroc ca la facultate cursurile si examenele sunt dimineata si ma pot duce la ele. Prietenul meu imi este si el alaturi. Nu stiam ce reactie va avea cand va afla'.

Ea mai spune ca stia dinainte majoritatea pieselor formatiei si ca cel mai mult ii place 'Noapte albastra', ultimul hit A.S.I.A. Acum nu-i mai ramane decat sa exerseze mult la coregrafie, intrucat marturiseste ca psihic este pregatita pentru schimbarile din viata ei. Chiar daca a cochetat putin cu modelingul, iar acum noul statut i-ar permite, Anca sustine ca nu ar poza goala in nici o revista dedicata barbatilor.

Sursa: intercont.ro: Anca Bejan - Libertatea Autor: Anonymous, postat luni, 19 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri