Stiri

Above & Beyond.In Balon

Above & Beyond.In Balon

Above & Beyond au pregatit o competitie interesanta pentru fanii lor, iar inscrierile se fac pe pagina artistilor de MySpace. Premiul este o plimbare in balon cu membrii trupei care vor performa un DJ set, cu jutorul unui Pacemaker.

Ideea le-a venit celor trei, dupa si-au vazut artwork-ul inedit al celui de-al saselea volum Anjunabeats. Pe langa plimbarea cu balonul, castigatorul va fi recompensat si cu un Pacemaker plin cu muzica label-ului Anjunabeats, plus intrare VIP la unul dintre evenimentele Above & Beyond. Pentru a intra in competitie accesati pagina de MySpace a artistilor si completati adresa de mail in formular. Concursul se va incheia pe data de 31 decembrie.

Zborul va avea loc in luna mai 2009, undeva langa Guildford, in Anglia. Castigatorul este nevoit sa-si plateasca singur transportul pana la locatia stabilita, daca vrea sa-si ridice premiul. Data exacta a zborului va fi comunicata in luna aprilie. Daca vremea va fi instabila in ziua programata, castigatorul va fi compensat cu doua zboruri in balon, la o alta data.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 16 octombrie 2008, 12:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri