Stiri

Adina de la "Heaven" are masina de 80.000 de euro

Adina de la "Heaven" are masina de 80.000 de euro

Din martie, lidera trupei Heaven, Adina Panait, va avea un Audi Q 7. Pentru bolidul special comandat in Germania, Adina a platit "doar" 80.000 de euro. Cantareata nu a facut credit la banca pentru a achita masina. Masina pe care Adina si-a cumparat-o "cu banii jos" nu este una oarecare.

Anul trecut, juriul publicatiei "Bild am Sonntag" a decernat prestigiosul premiu "Volanul de Aur" modelului Audi Q7, ceea ce inseamna ca este cel mai bun automobil din clasa sa. Lidera trupei Heaven s-a decis sa renunte la fosta ei masina, un Renault Scenic, pentru ca, spune ea, ii plac mai mult masinile mari. "Audi Q7 imi ofera siguranta. In plus, masinile mari se conduc mult mai usor decat cele mici. Este o marca dupa care am tanjit mereu, iar acum am considerat ca a venit momentul sa-mi satisfac rasfatul"...

Adina Panait are permis auto de mai bine de 10 ani. Chiar daca va conduce o masina cu multi cai putere, Adina se jura ca nu va calca pedala de acceleratie pana la capat. "Sunt o soferita prudenta. Nu-s absolut deloc vitezomana. Prefer sa plec cu mult timp inainte, decat sa alerg pe sosele", marturiseste Adina.

Sursa: www.averea.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 07 februarie 2007, 13:10

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri