Stiri

Adina de la Heaven se implica in actiuni umanitare

Adina de la Heaven se implica in actiuni umanitare

Adina de la Heaven si-a facut debutul, sambata trecuta, in organizarea de evenimente. Ea s-a implicat benevol intr-un proiect al Centrului de Plasament Orhideea, la initiativa Primariei sectorului 6, anunta Ziarul. Micutii din centrul Orhideea au scos la licitatie picturi, martisoare si figurine ornamentale, realizate din margele, coral si sarma, facute manual in atelierul lor, sub denumirea "Martisor cu bucurie", din vanzarea carora s-au strans aproape 200 de milioane de lei vechi.

Adina a anuntat o donatie de 30 de milioane din partea trupei Heaven, care a sustinut si un minirecital, in cadrul caruia fetele au cantat in premiera piesa "Kiss me". Silviu Prigoana a achizitionat mai multe figurine si picturi, pentru care "s-a ales" cu o nota de plata ce depasea 30 de milioane. Cu aceasta ocazie, Adina a anuntat ca va ajuta in cariera o fata de 19 ani, Aliana, care si-a incercat norocul la diverse emisiuni tv.

Si pentru ca a primit multe promisiuni, si niciuna nu s-a materializat, artista o va duce la cativa compozitori, o va recomanda unui impresar bun si ii va plati primele piese. Printre invitati s-au mai numarat Dana Savuica, Bordo, Simona Sensual, Catalina Mihaiescu, Alin Oprea, Roxana de la Spin.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat joi, 06 martie 2008, 13:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri