Stiri

Adina Halas se marita

Dupa un an si jumatate de dragoste intensa, fostul membru al formatiei 4U s-a hotarat sa-i ceara mana prezentatoarei. Iar Adina a acceptat fara nici o retinere, cei doi urmand sa-si petreaca logodna la inceputul acestei primaveri, intr-un mod nonconformist, la Monte Carlo.

Inoculata cu virusul motocicletelor, microb luat de la Ionut, care este motociclist profesionist cu participari la multe competitii de profil, Adina asteapta primavara pentru a obtine categoria corespunzatoare condusului motocicletelor. De asemenea, prezentatoarea de la matinala 'Trezirea dura la realitate', intentioneaza sa-si ia o motocicleta, caci asa vor sa si ajunga cei doi la Monte Carlo.

Din pacate, viitorul ei sot este nevoit sa-si ia si el o noua motocicleta, pentru ca de 1 Decembrie, cand politia defila faloasa de Ziua Nationala, hotii i-au subtilizat-o din fata blocului. Paguba: 'doar' 13.000 euro.

Sursa: intercont.ro: Florian Gheorghe - Libertatea Autor: Anonymous, postat marti, 27 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(1)

geani01-01-2005 22:56:14
geani
minciuni

Mos Craciun cum i se spune iubitului Adinei Halas, adica Ionut e un tip care minte mult si "bine". A participat Ionut la multe competitii moto? Va spun eu doar la trei(3) astea sunt multe? I s-a furat motorul cand in luna Decembrie, ce cauta afara, nu era lasat ostentativ sau e chiar o inscenare.Daca lasi 100$ pe burdul unei masini cu geamnul deschis timp de cateva ore te astepti sa-i mai gasesti? Apropo in acea perioada nu avea cumva ionut probleme materiale si nu avea cu ce sa plateasca rata plus alte acareturi.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri