Stiri

AKCENT NO.1 IN NIELSEN AIRPLAY CHART

AKCENT NO.1 IN NIELSEN AIRPLAY CHART

Vorbeam cu cateva zile in urma despre piese devenite hituri, pozitii fruntase in topuri, despre cel mai de succes boyband din Romania si ne intrebam cu ce ne va surprinde trupa Akcent in continuare? Raspunsul nu a intarziat sa apara, cel mai nou single, semnat Akcent, ajungand no 1 in topul Nielsen!

Sistemul de masurare a audientelor, dezvoltat de Nielsen Media Research ce activeaza in peste o suta de tari, ne arata ca piesa Stay With Me este cel mai difuzat produs muzical la ora actuala, avand parte atat de sustinerea radiourilor cat si a televiziunilor muzicale.

Mai mult decat atat, la nici o luna de la aparitia clipului Adi, Mihai si Sorin au reusit sa-i cucereasca si pe internauti, care au accesat pe site-ul www.youtube.com intr-un numar record videoclipul piesei. Daca ne intrebati ce fac baietii de la Akcent in timpul liber, va vom spune pur si simplu ca sunt intr-o cursa permanenta intre Romania si Europa, sustinand nenumarate concerte si promovand hitul Stay With Me, compus de Adi Sana si Eduard Ilie.

Sursa: Roton Autor: RooT, postat marti, 25 noiembrie 2008, 15:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri