Stiri

Alina Gheorghe, noua ispita a lui Capatos

Alina Gheorghe, noua ispita a lui Capatos

Modelul Alina Gheorghe, fosta detinatoare a titlului "Miss Bikini", a fost aleasa de catre Dan Capatos sa-i tina companie in fiecare seara in emisiunea "Un show pacatos", care va incepe din 18 februarie, anunta Cancan.

Bruneta, cu un palmares impresionant de pictoriale si o multime de spoturi publicitare, a ocupat, in urma unui casting, postul de asistenta in productia realizata de Capatos. "M-am prezentat la selectii si am spus cate ceva despre mine. Apoi am fost filmata si asta a fost tot. Voi fi un fel de asistenta, eu si inca o fata, tot manechin, pe nume Georgiana", a declarat Alina.

Bruneta este unul dintre cele mai valoroase modele autohtone, insa din cauza unor probleme de sanatate pe care le-a avut mama ei, a lipsit o perioada de pe scena festivalurilor de moda. "Am lasat-o mai usor cu modellingul, pentru ca mama mea a fost bolnava si nu imi mai ardea de nimic. Am revenit insa de curand, cu o participare la prezentarile Jolidon din Franta, iar in curand voi fi si la tv", a mai spus ea.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat joi, 07 februarie 2008, 18:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri