Stiri

Anamaria Ferent renunta la religia ortodoxa pentru iubit

Anamaria Ferent renunta la religia ortodoxa pentru iubit

Dupa ce a trecut printr-un divort scandalos, vedeta si-a gasit fericirea in bratele unui om de afaceri israelian, de dragul caruia ar fi dispusa sa faca multe sacrificii. "Daca m-ar cere in casatorie, as fi dispusa sa renunt la religia ortodoxa!", a declarat ea, anunta Click! Vedeta sustine ca are o relatie de un an si jumatate cu un prosper om de afaceri din Israel. Dar ea nu se va bucura, din pacate, de prezenta acestuia de Sarbatori.

Anamaria Ferent a intrat intr-un con de umbra, dupa ce a renuntat la trupa Demmo, in ciuda faptului ca a debutat ca scriitoare, cu volumul pentru copii, "Oscar, minunatul meu catel!".

"De mai bine de un an de zile pregatesc lansarea primului meu album solo. De concerte nu ma plang, cant mai ales la petreceri private", a declarat Anamaria.

Daca muzica formatiei Demmo a fost repede data uitarii, nu acelasi lucru se poate spune si despre pictorialul nud, pe care cantareata l-a realizat in urma cu trei ani, in revista "Playboy", la putin timp dupa ce si-a facut operatia de marire a sanilor.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 19 decembrie 2007, 20:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri