Stiri

Andra va invita la concurs: Facebook Love

Andra va invita la concurs: Facebook Love

Acum pe inceput de week-end, si cu o luna inainte de Valentine's Day, Andra ii invita la un concurs foto pe toti indragostitii, iata mesajul postat pe pagina ei de Facebook:

    Dragii mei, va invit sa participati in concursul pe care il lansazi astazi: “Facebook Love”. Pentru ca vine Ziua Indragostitilor, as vrea sa ne amintim cu totii de ce ne-am indragostit de persoana de langa noi, sa ne bucuram de prezent, sa ne gandim zambind la viitor, dar sa ne si amintim mereu cu drag de trecut pentru… ca datorita celor traite pana acum suntem cei de astazi. Mi-ar placea sa vad fotografia care va reaminteste de un moment special trait langa iubitul sau iubita voastra: poate ca e prima voastra vacanta impreuna, valsul de la nunta voastra, momentul in care v-ati adus acasa copilul sau poate prima voastra cearta. O fotografie pe care, cand o priviti, parca ascultati o poveste, ca doar o fotografie spune o mie de cuvinte.

    Puneti un tag cu “andramusic” pe fotografia pe care vreti sa o inscrieti in concurs, iar eu voi putea astfel sa o vad. Ca sa puneti tag (eticheta) pe o fotografie cu “andramusic”, adaugati tag-ul manual (scrieti in casuta cuvantul “andramusic”winking. Chiar daca nu apare in lista de prieteni “andramusic”, poza va aparea in fotografiile de pe pagina mea in folderul “fotografiile altora” iar eu le voi putea vedea.

    Pe 14 februarie voi alege fotografiile care m-au emotionat cel mai tare si le voi premia: pe cea care mi-a placut cel mai mult o voi premia cu un aparat foto digital, iar pe urmatoarele 10 cu un album foarte drag mie, unul cu piese de dragoste pe care le puteti asculta alaturi de jumatatea voastra: “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”


Mult Succes!

 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 14 ianuarie 2011, 17:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri