Stiri

Andreea Balan cenzurata de YouTube!

Andreea Balan cenzurata de YouTube!

 

Vizualizarea single-ul "Like a Bunny", lansat vineri de Andreea Balan a fost restrictionata de YouTube, doar cei care au cont, si implicit minim 13 ani, pot asculta piesa.

Decizia este surprinzatoare daca ne gandim ca de fapt tot ce e de cenzurat e o poza cu Andreea in costum de baie, coperta single-ului, ceea ce, comparativ cu alte imagini care se plimba pe internet la modul cel mai liber, nu e deloc indraznet. Nu luam aici in discutie versurile si mesajul.

Andreea care se afla in aceasta perioada in turneul MixMusic Evolution (care cuprinde 33 de orase, in total 100 de evenimente) a fost amuzata de aceasta situatie, a oferit o varianta cenzurata a pozei si a spus :

"E ciudat sa se cenzureze o poza in care sunt in costum de baie si  care nu e nuditate explicita, mai ales cand majoritatea videoclipurilor la ora actuala sunt mult mai erotice decat aceasta coperta (de exemplu, noul videoclip Lady Gaga). Poza este sexy pentru ca asta ma reprezinta dar in nici un caz nu cred ca se depasteste limita bunului simt".

Piesa "Like a bunny" va fi insotita de un show conceput special pentru cluburi care va fi lansat in saptamanile urmatoare.

Prima varianta a single-ului am prezentat-o aici, mai jos va oferim si varianta cu poza cenzurata. 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 16 mai 2011, 15:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri