Stiri

Andreea Balan – Crazy About You (premiera videoclip)

Andreea Balan – Crazy About You (premiera videoclip)

Andreea Balan a lansat in urma cu cateva minute, in premiera, pe contul ei de Facebook si pe Monden.info videoclipul piesei Crazy About You. Materialul vine la cateva luni de la lansarea unui alt videoclip hit,Trippin’ ale carui performante se spera ca vor fi depasite (3500000 de vizualizari pe YouTube).

Filmarile acestui videoclip, au solicitat-o din plin atat pe artista Cat Music cat si pe echipa sa, fiind necesare mai mult de 20 de ore de pregatiri si filmari la Palatul Ghica. Regizorul a fost Alex Ceausu in timp ce de post-procesare si efecte speciale s-a ocupat Cristi Smarandoiu.

Piesa Crazy About You a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc. iar in videoclip apar: Petrisor Ruge, partenerul de scena al Andreei, coregraful Bursucu’, dansatorii Innei (Niggar si Jerry) dar si o serie de invitati speciali, Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) si Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul Superwoman).

Andreea Balan a spus despre acest material: Crazy About You nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele.

Sa vedem imaginile, pe care va invit sa le si comentati.

Mai multe detalii despre videoclipul Crazy About You, precum si poze si secvente de la filmari, puteti gasi pe www.monden.info

 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 24 ianuarie 2011, 16:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri