Stiri

Andreea Esca este Femeia Anului 2003

Andreea Esca este Femeia Anului 2003

'Acum am inteles de la revista "Avantaje" care este avantajul. Daca aduci pe lume un baiat, castigi toate premiile', a declarat Andreea Esca imediat ce a primit trofeul.

Pentru premiul de popularitate, castigat anul acesta de prezentatoarea stirilor PRO TV, concursul a reunit alte 11 femei celebre din domeniul audiovizual: Monica Anghel, Corina Danila, Dana Deac, Raluca Moianu, Mona Nicolici, Irina Pacurariu, Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Mihaela Tatu, Teo Trandafir si Cristina Topescu.

Pe langa premiul de popularitate, organizatorii au acordat patru premii speciale: pentru arta si cultura, pentru implicare si responsabilitate sociala, pentru initiativa in ajutorarea semenilor si personalitatea anului la sectiunea muzica .

Prezentatorul editiei din acest an a Concursului Femeia Anului a fost protagonistul miniserialului de pe Acasa, Alexandru Papadopol. Seara s-a deschis cu recitalul de jazz sustiunt de Teodora Enache, alaturi de formatia sa.

Daniela Palade Teodorescu, redactorul sef al publicatiei 'Avantaje', a fost cea care a deschis seara cu primul premiu, acordat pentru initiativa in ajutorarea semenilor, Marianei Dumitru, o cititoare a revistei, care a demonstrat prin experienta traita ca 'intre cancerul de sin si moarte nu poate fi pus semnul egal'.

Ilie Nastase, directorul Europa FM, i-a acordat cintaretei Loredana premiul la categoria muzica. 'Multumesc pentru acest premiu. Este o onoare dar si o obligatie pentru viitor, de a ramine la inaltimea asteptarilor publicului', a declarat artista.

Actrita Maia Morgenstern a fost desemnata femeia anului 2003, la sectiunea arta si cultura, iar Monica Tatoiu, la categoria implicare si responsabilitate sociala. Printre personalitatile prezente la acest eveniment s-au numarat: Andreea Esca, alaturi de sotul ei, Dana Savuica, Cristina Cernat (Acasa), Cristina Stanciulescu si Cristina Bazavan (Europa FM), Andreea Raicu, Raluca Moianu, alaturi de sotul sau, Ileana Pacurariu, Mona Nicolici, Maia Morgenstern, Dana Sotta, Monica Tatoiu, alaturi de sotul ei, Radu Florescu (Saatchi&Saatchi), Mihaela Nicola (Ogilvy&Mather), Loredana, Andrei Nourescu, Catinca Roman, Mona Musca, alaturi de Adrian Cioroianu.

Sursa: intercont.ro: Apropo Autor: Anonymous, postat joi, 05 februarie 2004, 00:00

Comentarii(1)

TOMA21-04-2004 14:33:14
TOMA
ANDREEA ESCA

Sentiment penibil in fata micului ecran la buletinul de stiri prezentat de ANDREEA ESCA din seara de cu doua zile dinaintea Sarbatorilor de PASTE. Sint cetatean roman, simt si gindesc ramaneste,si nu de putine ori intru intr-o biserca ortodoxa unde ma simt bine, placut, aproape de acelasi bun DUMNEZEU al tuturor. Dar aparitia groteasca a doamnei ANDREEA ESCA la un buletin de stiri cu o cruce de marimea celei de pe turla episcopiei de BIHOR atirnindu-i in git, consider o ofensa catre cei de peste hotare ce urmaresc un canal de televiziune romanesc. Sincer vorbind am crezut ca am intrat pe televiziunea VATICANULUI, insa spre surprinderea mea nici PONTIFUL, si nici episcopul mitropoliei romane nu aveau cruce de dimensiunile celei atirnate in gitul prezentatoarei de la PRO-TV. Doamna ANREEA ESCA ar putea sa efectueze un curs de reciclare etica, sa mai vada si alte canale de stiri din lume sa ne prezinte cazuri similare cu ridicolul imagimii dumneaei. Cel putin eu inca nu am vazut caz similar la cele 54 de canale

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri