Stiri

Andreea Liptak si Razvan Spiridon s-au casatorit

Andreea Liptak si Razvan Spiridon s-au casatorit

Dupa patru ani de iubire si un copil, cei doi indragostiti au facut si pasul cel mare. Prezentatoarea Stirilor Matinale de la Pro tv, Andreea Liptak si Razvan Spiridon, fost protevist si actual redactor sef al revistei Means Health, si-au unit sambata destinele si in fata lui Dumnezeu.

Cei doi formeaza o familie de aproape patru ani si au o fetita, Maria Alexandra, in varsta de trei anisori, care se poate bucura constient de pasul facut de parintii ei. Indragostitii au tot amanat momentul cununiei religioase din cauza lipsei de timp, dar au stabilit, toti trei, ca a venit clipa cea mare. "Maia a îmbogatit relatia dintre mine si Razvan. Gândim în trei, acum, ne jucam mai mult... practic retraim copilaria si mi se pare fantastic!", marturiseste Andreea.

Sambata, si-au spus juramintele de iubire in fata lui Dumnezeu in cea mai veche manastire ortodoxa din tara, Hodos Bodrog, si au avut parte de o nunta eleganta si discreta, alaturi de cei apropiati. Chiar daca momentul mult asteptat de toti era tinuta de gala a micutei Maia, fetita nu a mai participat la slujba. S-a agitat de bucurie toata ziua si a adormit in masina, insa a fost petrecaretul numarul unu la receptia de la restaurant. "Maia si-a ales singura rochita pentru nunta noastra si eram sigura ca ea o sa fie sufletul petrecerii. A dansat pana tarziu si s-a simtit ca o adevarata printesa, ceea ce este de fapt pentru noi: o printesa si bucuria cea mai mare din viata noastra", a spus Andreea.

Si pentru ca totul sa fie ca in povesti, Andreea si Razvan au avut parte si de o surpriza cu totul deosebita: fara ca cineva sa fi regizat ceva, zeci de porumbei si-au luat zborul in momentul in care cei doi au iesit din biserica in aplauzele tuturor, fiind parca un semn de sus cum ca au fost binecuvantati.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat luni, 21 mai 2007, 03:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri