Stiri

Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata un tabloid britanic

Angelina Jolie si Brad Pitt au dat in judecata un tabloid britanic

Toata presa straina a scris cu disperare o gramada de stiri pe tema despartirii Angelinei de Brad. Se pare ca lucrurile stau altfel si cei doi s-au hotarat sa puna joarda pe ziaristi. Tablouidul News of the World, care a publicat recent ca despartirea lor este iminenta si au aratat cum va fi impartita averea lor a fost dat in judecata de sotii Pitt pentru calomnie.

Keith Schilling, de la biroul de avocatura Schillings, a declarat ca publicatia News of the World a refuzat "cererile rezonabile" ale celor doi actori, care au vrut ca revista sa retracteze informatiile publicate si sa isi prezinte scuze in mod public pentru "acele afirmatii false si intruzive, care au fost ulterior preluate pe scara larga de toate marile companii mass-media din lume".

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Sursa: MediaFax Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 09 februarie 2010, 12:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri