Stiri

Animal X continuă fără Şopârlă !

Animal X continuă fără Şopârlă !

 

Alexandru Salaman, cunoscut pe scenă cu numele de Şopârlă, a decis să renunţe la muzică anunţând că se retrage din trupa Animal X.

 

Decizia lui Şopârlă ajunsă de de curând în presă vine ca urmare a faptului că artistul doreşte să se concentreze mai mult pe viaţa personală, considerând că  "industria muzicală nu oferă siguranţă şi stabilitate în viaţa artiştilor".

 

Plecarea unuia din membrii fondatori ai trupei a fost confirmată şi de Şerban Copoţ aka Hienă cel care a dat asigurări că Animal X îşi va continua activitatea într-o formulă de cinci. Plecarea lui Alexandru Salaman vine în urma unor discuţii şi consultări între toţi membri trupei despărţirea făcându-se de comun acord, artiştii păstrând cele mai bune relaţii şi neexcluzând eventuale colaborări pe viitor.

 

Sopârlă a mai spus că doreşte ca pe viitor să poată dedica mai mult timp activităţilor culturale în care este implicată fundaţia lui, Art Music&Film.

 

De cealaltă parte, Hienă a vorbit şi despre planurile trupei, anume promovarea ultimului single Animal X "Love Philosophy" (disponibul deja pe www.animalx.org), dar şi despre faptul că trupa va avea un program extrem de încărcat în lunile următoare, urmând să susţină nu mai puţin de 69 de concerte, pentru ca mai apoi să le ofere fanilor un alt single care să prefaţeze următorul album.  

Sursa: www.gandul.info Autor: Daimon, postat luni, 15 februarie 2010, 11:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri