Stiri

Anthony Anderson nu va fi judecat pentru viol

Anthony Anderson nu va fi judecat pentru viol

Actorul Anthony Anderson a fost achitat de acuzatiile de viol, dupa ce procurorii au abandonat ancheta din lipsa de probe, transmite E!Online. Anderson, in varsta de 34 de ani, si asistentul de regie Wayne Witherspoon, in varsta de 43 de ani, au fost retinuti pe 27 iulie, fiind banuiti de violarea unei femei pe platoul de filmare al comediei "Hustle & Flow", in Memphis.

Dupa analizarea marturiilor, procurorul Bill Gibbons a anuntat ca cei doi nu vor fi pusi sub acuzare, din lipsa de probe, confirmand astfel decizia unui tribunal statal. Credibilitatea presupusei victime a fost pusa sub semnul intrebarii in urma marturiei unui fost iubit al acesteia, care era la curent cu planul ei de a-i acuza de viol pe cei doi pentru a obtine bani de la ei. Anderson, care a negat acuzatiile, a mai fost dat in judecata de o femeie pentru agresare sexuala, in luna septembrie a anului trecut.

Intre timp, comedia "Hustle & Flow" a facut valuri la Festivalul Sundance, fiind cumparata pentru noua milioane de dolari de Paramount Pictures si MTV Films, la sfarsitul unei licitatii stranse. Filmul este povestea unui proxenet care este convins de un rapper sa-si schimbe cariera si sa se lanseze in hip-hop. Anderson a jucat in "Barbershop", "Agent Cody Banks 2: Destination London" si "Me, Myself & Irene".

Sursa: apropo.ro Autor: Anonymous, postat luni, 31 ianuarie 2005, 17:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri