Stiri

Arata-ne ca esti fan adevarat

Arata-ne ca esti fan adevarat

Arata-ne ca esti fan adevarat Spune-ne tot ce stii despre Michael Bolton si noi te trimitem in staff-ul lui pe perioada in care va fi in Romania (7-10 nov). O sa ai sansa sa stai in backstage, sa vorbesti cu artistul si sa ii iei autograful. De asemenea vei putea urmari concertul si vei da o mana de ajutor la pregatirea lui. Fii unul din cei trei fani!

Inscrie-te acum! Regulament: Pentru inscrierea si validarea ei in cadrul concursului trebuie sa trimiteti mail pe adresa concurs@apropo.ro. Precizeaza la rubrica "Subject" numele concursului la care participi: "Bolton" Scrie-ne tot ce stii despre Michael Bolton si spune-ne numele si numarul tau de telefon pentru a putea sa te contactam. Castigatorii se desemneaza vineri la ora 14.00. Numele lor vor fi publicate si in paginile portalului nostru.

IMPORTANT: Lipsa oricarei informatii cerute va duce la descalificare. Inscrierea de mai multe ori in concurs a unei persoane duce la descalificarea ei. Nici un angajat al trustului MediaPro nu poate participa la acest concurs Intrebarea CONCURSULUI: Ce stii despre Michael Bolton? Raspunde concurs@apropo.ro.

Sursa: apropo Autor: Anonymous, postat luni, 31 octombrie 2005, 15:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri