Stiri

Arcade Fire lanseaza in august un album nou: The Suburbs

Arcade Fire lanseaza in august un album nou: The Suburbs

Canadienii de la Arcade Fire vor lansa in un nou album dupa patru ani de pauza. Baietii din Montreal raman fideli aversiunii lor pentru tot ce inseamna industrie muzicala asa ca si acest nou material va fi lansat cu forte proprii.

The Suburbs va fi disponibil incepand cu 2 august 2010 in Marea Britanie si o zi mai tarziu in America de Nord. Este al treile aAlbum al trupei, dupa Neon Bible lansat in 2006 si Funeral cu care au debutat in 2004. Precedentele albume au vandut fiecare aproximativ 500 de milioane de exemplare.

Arcade Fire sunt una din trupele care, desi au ajuns la o anumita anvergura, continua sa se ocupe de toate aspectele legate de inregistrare si difuzarea albumelor, refuzand totodata sa participe la evenimente "comerciale"

Albumul va fi lansat in SUA prin Merge Records (care va impartii banii 50/50 cu trupa) si va avea 8 coperti diferite care vor fi distribuite in mod aleatoriu si nu vor avea piese bonus. Va exista si o editie deluxe, comercializata doar pe siteul trupei.  

Mai jos va oferim titlurile pieselor pe care le vom regasi pe album. Daca doriti sa comandati deja albumul, o puteti face pe siteul www.arcadefire.com. La aceeasi adresa puteti afla si mai multe lucruri despre trupa din Montreal. Pana la aparitia noului amterial, eu va las cu o piesa mai veche.

'The Suburbs'
'Ready to Start'
'Modern Man'
'Rococo'
'Empty Room'
'City With No Children'
'Half Light I'
'Half Light II (No Celebration)'
'Suburban War'
'Month of May'
'Wasted Hours'
'Deep Blue'
'We Used to Wait'
'Sprawl I (Flatland)'
'Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)'
'The Suburbs (continued)'

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 06 iulie 2010, 12:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri