Stiri

Armin Van Buuren are prea multe piese pentru urmatorul album

Armin Van Buuren are prea multe piese pentru urmatorul album

Armin Van Buuren este dj-ul care a revolutionat muzica trance incepand cu 2001 prin intermediul emisiunii radio A State of Trance, si este considerat la ora actuala unul din cei mai importanti producatori si dj din zona trance/electronica. Americanii de la Mtv.com au realizat un material interesant cu olandezul, material din care va oferim cele mai interesante pasaje.

Daca am ajuns sa fiu azi aici, este si datorita emisiunii mele radio, A stat of Trance.. Am inceput in iunie 2001 si imi aduc aminte ca la acea vreme, multi din colegii mei mi-au spus "Esti nebun daca vrei sa faci o emisiune saptamanala de doua ore. Dar cred ca asta mi-a asigurat succesul. Multumita internetului si a dowloadurilor ilegale, numele meu a ajuns sa fie cunoscut in intreaga lume.

Desi pentru multi artisit, ajunsi la anvergura lui van Buuren, o emisiune saptamanala ar putea fi considerata o corvoada si nepotrivita cu statutul atins, Armin considera si astazi A State of Trance ca fiind proiectul sau cel mai important. Emisiunea a ajuns la editia cu numarul 451. De altfel, emisiunea a ajuns sa fie cea mai buna modalitate de a testa noile materiale. Pana la aceasta data, Armin a lansat patru albume si melodii ca Who Is Watching (featuring Nadia Ali), Going Wrong (cu DJ Shah, featuring Chris Jones) si mega hitul  In and Out of Love (featuring Sharon den Adel) prin care a reusit sa depaseasca sa castige fani si printre cei care nu sunt neaparat consumatori de trance sau muzica de club.

In ceea ce priveste albumul cu numarul cinci, la care lucreaza in acest moment, Armin van Buuren a spus: Am cam 21 de piese care ar putea fi incluse pe varianta finala. Am prea multe piese, urasc faptul ca poti pune doar 78 de minute pe un CD si nu vreau sa merg pe varianta unui album dublu. Ma bucur de cum au iesit multe din piese, dar inca nu suntfinalizate. Piesa de deschidere e una cu adevarat ambitioasa, am inregistrat corzi si baterie live, chitari libe, totul e live...

Armin nu a oferit prea multe detalii cu privire la artistii care au participat la realizarea albumului, si nici nu a anuntat data la care acesta va fi scos pe piata.



 

Sursa: http://www.mtv.com/news/articles/1635956/20100412/index.jhtml?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MTVNewsLatest+%28MTV+News+Latest+Headlines%29 Autor: Daimon, postat marti, 13 aprilie 2010, 15:47

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri