Stiri

Artistii spun ca organizatorii le-au cerut sa faca playback la Premiile MTV

Artistii spun ca organizatorii le-au cerut sa faca playback la Premiile MTV

Mai multi artisti dintre cei care au urcat pe scena, joi seara, la Premiile MTV de la Sibiu au declarat ca organizatorii le-au cerut sa faca play-back pentru ca show-ul televizat sa iasa bine.

"Este foarte dificil de pus in scena un show live. Eu voi canta live. Nu ni s-a sugerat sa facem play-back, acestea sunt conditiile tehnice, in care canta multi artisti. Ar fi fost o nebunie si s-ar fi auzit foarte prost daca ar fi fost live. Oricum noi suntem in turneu, asa ca nu avem nici o problema de a demonstra ca putem sa cantam live", a declarat presei Cristian Enache, solistul trupei Directia 5.

Stefan Banica Jr. a spus ca el nu a cantat pentru ca a venit fara formatie la decernarea premiilor. "Eu nu cant asa (n.r. play-back). E un public platitor. Asta e ok. Peste tot se intampla asta. Singurul lucru, care nu se intampla si aici, este ca oriunde in lume orice cantaret traieste din vanzarea de discuri, de la concert. Nu stiu cata lume de aici (n.r. dintre artisti) vinde discuri intr-adevar sau bilete la concert. Spre asta trebuie sa tindem", a spus Stefan Banica Jr.

Membrii trupei Simplu au declarat ca pentru ei nu este nici o problema sa faca play-back pentru ca show-ul este mai important. "Ni s-a spus ca in piata sunt 20.000 de oameni, iar in fata televizorului sunt 5-6 milioane. Noi de la Simplu am venit sa facem show, nu o performanta de cantare live, nu ne intereseaza treaba asta. Oricum, cine comenteaza ca Smiley este o persoana care nu stie sa cante inseamna ca habar n-are", a declarat CRBL.

Cei 20.000 de spectatori prezenti in Piata Mare din Sibiu au vazut insa problemele care pot aparea chiar si in timpul play-back-ului. Astfel, in timpul recitalului sustinut de trupa Heaven, CD-ul a sarit de mai multe ori, iar microfoanele fetelor erau inchise, ceea ce a atras huiduieli din partea publicului.

Sursa: stirilocale Autor: RooT, postat vineri, 11 mai 2007, 14:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri