Stiri

Astazi are loc concertul de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud

Astazi are loc concertul de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud

Organizatorii Cupei Mondiale din Africa de Sud au facut pregatiri speciale si in premiera pentru un asemenea eveniment. Astazi, cu o zi inaintea inceperii competitiei va avea loc un concert sustinut de artisti ca Shakira, The Black Eyed Peas, John Legend, Juanes, Alicia Keys si alti artisti locali.

Black Eyed Peas au fost prezenti la conferinta de presa dinaintea concertului. Acolo au facut cunostinta si cu mingea oficiala a competitiei, atat de crititcata de portari, care se numeste Jabulani. Fergie nu s-a sfiit sa de cu piciorul in ea, in ciuda tocurilor.

Concertul va incepe la ora 21 (ora Romaniei) si va fi transmis in direct de pe Orlando Stadium din Soweto. Toate biletele, cu preturi incepand de la aproximativ 50 si pana la 150 de euro au fost vandute, organizatorii World Cup 2010 asteptandu-se la o atmosfera senzationala.  

Astazi vom putea asculta asadar Waka- Waka cantat de Shakira si trupa sud-africana Freshlyground.    

Von reveni maine cu cateva impresii si cu detalii legate de ceremonia de deschidere propriu zisa, care va incepe in jur de ora 16 ora Romaniei, precedand primul meci al competitiei care va avea loc intre Africa de Sud si Mexic.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat joi, 10 iunie 2010, 11:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri