Stiri

Astazi, concert Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta

Astazi, concert Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta

Celebrul muzician francez a declarat ieri seara la Bucuresti ca se bucura de faptul ca va putea oferi publicului din tara noastra o noua experienta live.

"Sunt foarte incantat sa prezint publicului din Romania noul meu proiect. Acesta este un proiect mai ambitios, cu o scenografie high technology, pe care vreau sa il impart cu publicul din Romania", a spus Jean Michel Jarre intr-o declaratie preluata de Mediafax.

Concertul care va avea loc astazi, 3 iunie de la ora 20 la Sala Polivalenta va insemna un mix de melodii mai vechi si mai noi, sisteme video si lasere, o experienta plina de energie, proiectul fiind mai ambitios si mai provocator decat cele de pana acum

Jean Michel Jarre este cel care a reusit in ultimele trei decenii sa dovedeasca faptul ca muzica electronica poate fi cantata live in cadrul unor show-uri memorabile. in 1997, Jarre a cantat la Moscova in fata a 3,5 milioane de spectatori, detinand de altfel Recordul Mondial in acest sens.

Mai multe detalii despre concert si bilete aveti aici

Mai jos avem un clip de la concetul sustinut de Jean Michel Jarre anul acest la Munchen.

 


 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat joi, 03 iunie 2010, 12:49

Comentarii(2)

dutchess04-06-2010 16:19:26
dutchess
ce n-a fost ok?

n-a fost cum te-ai asteptat? sau prestatia a fost mai 'slaba' decat de obicei? da-ne detalii

veverita.verde04-06-2010 16:11:45
veverita.verde
concert

Am fost la Jean Michel Jarre. Nu prea mi-a placut. Inainte de concertul asta am fost la Noisette. Mi-a placut mai mult acolo. Am vazut ca o melodie de-a lor e in spotul campaniei Nescafe, Never forget you.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri