Stiri

"Atentie, se canta" pentru Cornel Constantiniu

"Atentie, se canta" pentru Cornel Constantiniu

Cornel Constantiniu, artistul care de-a lungul anilor ne-a incantat cu cantecele sale de dragoste, trebuie acum sa se bucure de dragostea colegilor de breasla.

Este motivul pentru care echipa canalului TVR 2 demareaza o serie de programe speciale prin care cantaretii romani vor avea posibilitatea sa-si demonstreze spiritul de solidaritate. Atunci cand un cantaret se afla in atentia publicului prin intermediul ziarelor, revistelor, la radio sau televiziune, acestuia ii este greu sa accepte ca celebritatea nu este eterna, ca necazurile si greutatile nu ii vor ocoli la un moment dat. Din pacate, viata are numeroase meandre si nimeni nu este scutit de problemele grave care pot apare. De aceea, este important ca spiritul de solidaritate si caritate al artistilor sa se manifeste permanent, spre deosebire de «celebritatea» trecatoare, iar TVR 2 s-a gandit sa ofere cadrul de afirmare al acestei solidaritati care, suntem convinsi, exista in breasla artistilor romani.

Asadar, de vineri 23 aprilie emisiunea Tonomatul DP2 va re-aduce pe micul ecran melodiile interpretate de Cornel Constantiniu si va da posibilitatea tinerilor sa-l cunoasca pe artistul care a incantat generatia parintilor lor. Iar cei ce doresc sa-l ajute pe artist, vor afla in direct de la Catalin Maruta cum pot face acest lucru.

O alta emisiune muzicala de la TVR 2

" Atentie, se canta ! " va avea sambata 24 aprilie de la ora 14,30 o editie speciala in care Horia Moculescu va avea ca invitati o prima serie de artisti care, si-au anuntat deja intentia de a veni si a canta pentru a-si ajuta colegul. Este vorba, printre altii, de: Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabita, Madalina Manole, Luminita Anghel, Narcisa Suciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Raduica, Oana Sarbu si altii. Onorariile lor vor fi donate integral pentru Cornel Constantiniu, iar emisiunea "Atentie se canta" va transforma aceasta initiativa in rubrica permanenta « Eu cant pentru Cornel Constantiniu ». In plus, in cadrul emisiunii din aceasta sambata va fi organizat un teledon pentru strangerea de fonduri de la toti telespectatorii care vor suna in direct in emisiune.

Si pentru ca emisiunea va fi transmisa in direct si pe canalul TVR International, sunt asteptate telefoanele romanilor din strainatate. Proiectele echipei canalului TVR 2 sunt de durata, ele vizand nu numai strangerea fondurilor necesare interventiei chirurgicale pe creier, ci si a banilor necesari pentru perioada post-operatorie. La aceasta ora sunt deja antamate discutii pentru ca telespectatorii emisiunii « Spune-mi ce te doare » sa fie la curent cu evolutia interventiei chirurgicale (o noutate pe plan mondial) si a perioadei de recuperare.

Asadar, TVR 2 lanseaza o adevarata « convocare » la solidaritate pentru ajutorarea lui Cornel Constantiniu. Este insa nevoie ca artistii nostri, celebri si faimosi, sa accepte provocarea lansata de TVR 2. Este nevoie ca ei sa inteleaga ca un coleg are nevoie de sprijin, asa cum, si ei la randul lor, ar putea avea nevoie. Pentru ca tineretea si celebritatea trec, insa caritatea si solidaritatea ar trebui sa ramana prezente in viata artistilor nostri.

Sursa: tvr Autor: Anonymous, postat joi, 22 aprilie 2004, 16:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri