Stiri

Atomic Kitten se despart

Atomic Kitten se despart

Atomic Kitten se vor desparte dupa ce-si incheie turneul din Anglia, in martie. Vinovata pentru despartire este Natasha Hamilton care a spus ca nu se mai poate 'imparti' intre cariera si datoria de mamica. Dupa ce a anuntat ca va parasi grupul, colegele ei - Jenny Frost si Liz McClarnon - au hotarat ca mai bine se retrag si ele decat sa incerce sa o inlocuiasca, informeaza acelasi ziar.

Pe de alta parte, The Daily Star sustine ca celelalte doua componente ale trupei au fost nemultumite pentru ca Natasha a lipsit de la mai multe concerte din cauza starii ei de sanatate de dupa nastere si pentru ca avea grija de copilul ei, lucru care facea imposibila urcarea formatiei in top-uri. 'Toate trei sunt platite la fel si nu este corect ca doar doua sa munceasca', a declarat o sursa a aceluiasi ziar. Natasha, care a nascut in august 2002, abia a reusit sa petreaca cateva luni cu fiul ei Josh din cauza angajamentelor pe care tebuia sa le respecte in trupa.

'Stiam ca mai devreme sau mai tarziu va veni vremea sa aleg inte cariera si copilul meu. Nu am reusit sa stau mai deloc cu fiul meu de cand s-a nascut pentru ca intre timp am lansat doua albume si sase single-uri iar apoi am pornit intr-un turneu de promovare a acestora', a declarat cantareata. In ceea ce priveste despartirea, Liz este foaret nostaligca: 'Dedicam toate show-urile pe care le mai sustimem tuturor fanilor care au fost alaturi de noi in toti acesti ani si care ne-au ajutat mereu. Nu vrem sa-i dezamagim pentru ca nici ei nu ne-au dezamagit pe noi; ne-au fost mereu alaturi si la bine si la greu'.

Pentru a nu-si intrista fanii, cele trei au spus ca este posibil sa se reuneasca dupa ce toate isi pun la punct viata persoanala. Atomic Kitten incep ultimul lor turneu in Anglia pe 11 februarie si-si vor lua la revedere de la fani pe 11 martie. 'Whole Again' a fost unul dintre cel mai bine vandute albume din 2001, avand printre melodii si cover-uri dupa Blondie - The Tide Is High si Eternal Flame. Tot in martie vor lansa si un album Greatest hits.

Sursa: intercont.ro: Bumerang Autor: Anonymous, postat luni, 02 februarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri