Stiri

Au renuntat la divort

Au renuntat la divort

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, si Bodo, solistul trupei Proconsul, au renuntat la divort. Stirea confirma ceea ce Costel Samson, finul lor, declara in Ziarul de ieri: cei doi se vor impaca. Ioana si Bodo n-au mai avut rabdare pana la 15 decembrie, cand era fixata ultima infatisare, si au cerut instantei Judecatoriei sectorului 1 suspendarea procesului.

Telenovela divortului dintre Ioana si Bodo se incheie fericit, spre bucuria celor apropiati care au crezut in dragostea lor. Omul de afaceri Costel Samson, care se inrudeste cu Ioana si Bodo, cei doi fiind nasii de cununie ai fiului sau, este unul dintre cei aproape siguri ca tinerii se vor impaca. "Se iubesc foarte mult, ne marturisea Samson, iar faptul ca ei locuiesc impreuna, in vila de la Corbeanca, ma face sa cred ca se vor impaca".

Povestea impacarii fetei presedintelui cu sotul ei este de fapt istoria simpla a doi oameni care s-au iubit sincer si care se iubesc si astazi la fel, in ciuda incercarii prin care au trecut. Surse din anturajul lor ne-au destainuit ca doua lucruri au grabit impacarea. Primul este cel pomenit de Costel Samson: Ioana si Bodo n-au fost nici o clipa despartiti, ei au locuit impreuna, viata de fiecare zi desfasurandu-se ca in vremurile bune, ca si cand nimic nu s-ar fi schimbat in viata lor.

Al doilea lucru a fost? presa. Bomba divortului, relatata in toate ziarele, multe dintre articole cuprinzand o sumedenie de "aiureli si fabulatii", cum spunea Costel Samson, i-a speriat. "Parea ca deja se aflau in fata faptului implinit, si, daca nu erau atenti si nu treceau cu intelepciune peste neintelegerile care-i desparteau, raul se putea produce".

Sursa: www.ziarulcn.com Autor: Anonymous, postat vineri, 24 noiembrie 2006, 12:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri