Stiri

Audrey Hepburn a sarutat cel mai bine

Audrey Hepburn a sarutat cel mai bine

Scena cu pricina are loc in pelicula 'Breakfast At Tiffany's' (1961), cei doi strangand-se in brate si sarutandu-se sub o ploaie torentiala. Pe locul al doilea s-a situat induiosatorul sarut 'efectuat' de cuplul Patrick Swayze-Demi Moore, in 'Fantoma', in timp ce clasicii Clark Gable si Vivien Leigh, din 'Pe aripile vantului', s-au clasat pe locul al treilea.

Cinefilii nu s-au aratat insa sensibili numai la 'sarutarile de altadata', ci au votat in egala masura si pentru cuplul Tobey Maguire-Kirsten Dunst, care s-au sarutat pentru locul al patrulea in 'Spiderman', in vreme ce 'frumusica' Julia Roberts si Richard Gere au executat stranse imbratisari pentru locul al cincilea.

In topul primilor zece s-au mai clasat Humphrey Bogart si partenera sa din Clasablanca, Ingrid Bergman, urmati de Debbie Reynolds si Gene Kelly pentru 'Singin' In The Rain'. Pe pozitia a opta vin Colin Firth si Renee Zellweger, 'Bridget Jones' Diary', in vreme ce cuceritorul britanic Jude Law o saruta 'doar' de locul noua pe Nicole Kidman, partenera sa din 'Cold Mountain'.

Sursa: intercont.ro: Ziua Autor: Anonymous, postat vineri, 13 februarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri