Stiri

Augustin Viziru si Irina Antonie se casatoresc in Aniela

Augustin Viziru si Irina Antonie se casatoresc in Aniela

Tunde (Irina Antonie) si Ion (Augustin Viziru) au parte de o petrecere de nunta cum nu au visat niciodata, in episodul de marti, 16 martie, al serialului “Aniela” difuzat ACASA, de la 20.30. Momentele grele prin care au trecut in ultimul timp Tunde (Irina Antonie) si Ion (Augustin Viziru), dar si faptul ca el i-a fost alaturi dupa pierderea copilului, au facut ca sentimentele de iubire sa devina mai puternice.

Tunde (Irina Antonie) si Ion (Augustin Viziru) se casatoresc acasa la Vulturesti, unde li se organizeaza o masa imbelsugata, cu sampanie si tort. La fericirea celor doi miri ia parte intreaga familie. “Ion si Tunde sunt privilegiati in casa Vulturestilor. Ion era prieten bun cu generalul. Au o petrecere de casatorie foarte frumoasa, cu tort de martipan alb.

Tunde este foarte fericita, nu visa sa aiba nunta la masa boierilor, se gandea ca vor sarbatori la bucatarie. Se simte stanjenita, mai ales ca sta in capul mesei, in locul Eufrosinei iar Ion este romantic si o iubeste foarte mult” povesteste Irina Antonie, interpreta lui Tunde. Tunde (Irina Antonie) si Ion (Augustin Viziru) isi reamintesc cu nostalgie clipele frumoase petrecute in casa Vulturestilor si sunt recunoscatori familiei pentru viata pe care o au la palat, dar in mod special Generalului Grigorie Vulturesco (Gheorghe Dinica), care le-a fost mereu alaturi. In episodul de marti, 16 martie, telespectatorii vor urmari de la 20.30 scene de iubire pasionala, si vor revedea secvente memorabile interpretate de maestrul Gheorghe Dinica in primul serial romanesc de epoca “Aniela”, difuzat ACASA.

Sursa: Acasa TV Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 16 martie 2010, 10:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri