Stiri

Baietii de la Maroon 5 nu au timp de distractie!

Baietii de la Maroon 5 nu au timp de distractie!

In urma cu cateva zile, Adam Levine a acordat un interviu celor de la MTV News despre cel mai nou album al lor - Hands All Over.

Maroon 5 au programat lansarea albumui, Hands All Over pentru inceputul lunii septembrie, de aceea au inceput inregistrarile intr-un studio din Elvetia. Se pare ca acel colt de creatie al baietilor este al lui Mutt Lange. (Robert John Mutt Lange).

In interviul acordat Adam a spus ca a fost extrem de incantat de peisaje, de mediul minunat in care traiesc localnicii : "Imi pare foarte rau ca nu am avut timp sa vizitez sau sa vizitam mai multe, am venit aici sa facem treaba buna, am inceput inregistrarile pentru restul pieselor de pe albun, avem foarte multe lucruri de facut. Probabil ca nu ne crede nimeni, dar cand iti doresti sa faci un lucru bun si pui pasiune in ceea ce faci, acel lucru iti consuma tot timpul, toata energia. Nu vrem sa ne dezamagim fanii, o sa avem timp de plimbari si distractie, insa acum pe primul plan este Hands All Over", a completat cantaretul.

Ei bine, atunci asteptam rezultatul final cu nerabdare!smiley

 

Sursa: http://popdirt.com Autor: Florence, postat luni, 05 iulie 2010, 15:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri