Stiri

Biletele la concertul Enrico Macias s-au ieftinit!

Biletele la concertul Enrico Macias s-au ieftinit!

A mai ramas doar o zi pana la concertul lui Enrico Macias. Avem o surpriza placuta pentru toti fanii si admiratorii muzicianului! Biletele la concertul „ambasadorului pacii” costa mai putin!

Cei ce nu au achizitionat inca bilete la concertul din data de 30 aprilie, mai au timp sa o faca, ba chiar pot sa beneficieze de „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro! Biletele din categoria de pret 250 lei costa mai putin cu 40 de procente!

Astfel, oricine cumpara un bilet intr-unul dintre sectoarele D, E, H sau I ale Salii Palatului, va plati mai putin cu 40%, adica 150 lei in loc de 250 lei!

Aceasta promotie este valabila in perioada 25 - 30 aprilie! Biletele se pot gasesc in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Muzica si Victoria – Midola Music, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro!

 Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 90 lei

- 150 lei

- 200 lei

- 250 lei (pret intreg) - cu reducerea de 40%, cumparatorul plateste doar

150 lei (pret valabil pentru sectoarele D, E, H si I)!

- 300 lei

Enrico Macias vine in Romania pentru primul lui concert la Sala Palatului, in data de 30 aprilie! Concertul va incepe la orele 20.00 si va fi unul special deoarece marcheaza debutul Festivalului Muzicii Franceze!

In martie Enrico a lansat un nou album numit „Voyage d'une melodie”! Acesta contine melodii in mai multe limbi, cu tonalitati orientale, fiind conceput ca o calatorie muzicala prin mai multe culturi. La concert, admiratorii vor putea asculta atat melodii de pe acest nou album cat si piese mai vechi, deja foarte cunoscute in lumea intreaga, precum „La femme de mon amie", „Le filles de mon pay", „Le Mendiant de l'amour" si „Zingarella".

 

Concertul Enrico Macias de la Sala Palatului este organizat de Rev Production.

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat vineri, 29 aprilie 2011, 14:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri