Stiri

Bit-Hop cu Dj Antipop

Bit-Hop cu Dj Antipop

Stirea conform careia unul dintre membrii proiectului Telepopmusik (mai exact DJ Antipop) va poposi in clubul Fabrica din Bucuresti in luna septembrie, nu este tocmai noua. Surpriza vine insa odata cu anuntarea altor doua nume in cadrul aceluiasi eveniment: Ben Mono si Kissey Asplund.

Direct din Franta, din avangarda undergroundului, vi-l aducem pe DJ Antipop al celebrei Telepopmusik! Creierul groove-urilor si scratchurilor acestei incredibile trupe trece pe la noi sa aprinda atmosfera cu un DJ set hipnotizant. Hosted by: Ben Mono. Multi player talentat si ambitios, producator, remixer si DJ la cerere, Ben Mono va aduce Bit-Hop - un concept original ce combina Hip Hop-ul pur cu Electro, spargand barierele intre old school și nu school electronica.

Alaturi de el o avem ca warm-up pe noua senzatie a muzicii soul suedeze: Kissey Asplund. Probabil ca ii stiti pe cei de la Telepopmusik din soundtrackurile unor seriale celebre, precum C.S.I., Nip Tuck, The L World sau de la reclamele pentru Mitsubishi Outlander SUV sau Garnier - extrase de pe adevarata opera de arta Angel Milk(2005).

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 22 august 2008, 18:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri