Stiri

Bjork - Moon (videoclip nou)

Bjork - Moon (videoclip nou)

 

Bjork a avut intotdeauna o atitudine iesita din comunatitudine care s-a vazut in mod spectaculos in albumelevideoclipurilesi spectacolele ei neobisnuite
 
De pe albumul ei care va iesi in aceasta toamnadenumit BiophiliaBjork a lansat deja doua melodiiiar videoclipul despre care discutam acum se numeste MoonBjork poate fi cu greu incadrata in categoria aparitiilor cotidieneea fiind prin esenta mereu nouasi avand mereu o infatisare care sa completeze natural sound-ul abordatNimic din ceea ce creeaza Bjork nu poate fi denumit obisnuit
 
Moon este in mod categoric asa cum ne-am astepta de la BjorkIata cateva cuvinte pe care artista le scrie fanilorincercand sa explice motivele pentru carealbumul mult asteptat a fost amanat pentru luna octombrie a acestui an:
 
"Am simtit ca acest album se poate dezvolta intr-un anumit mod [...], iar uneori nu ai de ales, pur si simplu trebuie sa urmezi aceste senzatiidesi sunt alunecoase si nu stii intotdeauna unde te vor duce. [...] Am cantat Biophilia timp de cateva saptamani in Manchester, si unele dintre melodii au inceput sa se dezvoltesa creascasi am decis sa adaug aceste accente pe album. Pana la urma am decis ca pentru una din piese safolosim pe album o inregistrare live." a declarat Bjork intr-un comunicat oficial pe pagina ei de internet.

 

 

Videoclipul Moon a fost regizat de Bjork impreuna cu M/M Paris, James Merry si Inez & Vinoodh. Cea din urma s-a ocupat si de clipurile lansate de Lady Gaga pentru a promova single-ul You and I - Yuyi, Nymph si Bride.

 
Moon este inca un single extras de pe albumul Biophilia. Prima piesa promovata a fost Crystalline care beneficiaza si de un videoclip pe masura!
Sursa: http://www.urban.ro Autor: eliana, postat luni, 26 septembrie 2011, 14:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri