Stiri

Bodo de la Proconsul divorteaza

Bodo de la Proconsul divorteaza

Casnicia fiicei cele mari a presedintelui, Ioana, inceputa in ziua de 19 iulie 2003, s-a inscris de ieri, 14 noiembrie 2006, pe traiectoria descendenta a divortului mediatic, gratie notorietatii celor doi soti. Desfacerea mariajului se va petrece, probabil, usor, deoarece Ioana si Bodo nu au copii.

Partajarea bunurilor, in special cele locative, va fi, insa, o problema spinoasa daca partile nu ajung la un acord.In ziua de 24 octombrie, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, Ioana Marin a depus, prin avocat, cererea de divort, solicitand separarea de Bogdan Marin si revenirea la numele de Basescu. Nu s-a deschis actiune de partaj, dar aceasta poate surveni si ulterior divortului, daca partile nu se inteleg la departajarea bunurilor.

Primul termen al procesului de divort s-a produs ieri, la o zi dupa ce Ioana sustinuse prima proba la examenul pentru notar si la scurt timp dupa ce tatal ei parasise tara, pentru o vizita in Libia. Putin dupa ora 13.30, fiica presedintelui a sosit la judecatorie, fiind asteptata de doua colege avocat. Una a intampinat-o chiar afara, cealalta fiind in sala unde completul III judeca cauzele aflate pe rol. De acolo a si chemat-o prin mobil pe Ioana, in momentul in care instanta a epuizat celelalte dosare.

In jurul orei 14.00, grefiera a anuntat ca procesul de divort se va desfasura cu usile inchise, in sala de consiliu. Sotul parat, Bodo, nu a venit. Conform legii, nici nu e obligat sa o faca, casatoria putandu-se desface si in lipsa lui. Daca va fi nemultumit de hotararea instantei, o va putea ataca dupa pronuntare. Judecatorul a decis ca urmatorul termen sa fie 5 decembrie. La iesirea din tribunal, Ioana Marin a rostit presei doar doua cuvinte: "No comment!"

Sursa: www.averea.ro Autor: Anonymous, postat miercuri, 15 noiembrie 2006, 12:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri