Stiri

Bono "se scapa" in vacanta

Bono "se scapa" in vacanta

Solistul trupei U2 , Bono, este vinovat pentru aparitia pe Internet a mai multor melodii de pe viitorul album al trupei. Aflat in vacanta in satul Eze-sur-Mere de langa Nisa, Bono si-a ascultat noile melodii in voie, fara sa-si dea seama ca in strada, cineva le inregistra pe telefonul mobil.

Fanul olandez al trupei, care se afla in trecere pe langa vila in care statea Bono, a inregistrat piesele, dupa care le-a postat pe YouTube. Desi trupa incearca in acest moment sa scoata cele patru melodii de pe Internet, Bono si managementul U2 nu au cum sa impiedice raspandirea lor via e-mail.

"Vedetele cred ca Eze-sur-Mere este un loc in care pot scapa de toate si nu se sfiesc sa asculte muzica la un nivel sonor ridicat. Bono a ascultat aceste melodii, iar trecatorii le puteau auzi fara probleme din strada. Nimeni nu s-a asteptat insa ca acestea sa fie inregistrate", a declarat un martor ocular pentru DailyMail.

Cat despre album, el se va intitula probabil "No Line On the Horizon" si este primul material de studio semnat U2 , dupa 4 ani de pauza. Cele patru melodii "scapate" pe Internet sunt: Moment Of Surrender, For Your Love, Sexy Boots si No Line on the Horizon.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 20 august 2008, 11:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri