Stiri

BOXEURUL ORESTE CU GASCA DE-ACASA

BOXEURUL ORESTE CU GASCA DE-ACASA

Vedete multe, masti si imagini inedite cu Janine, o diva la Paris. Asa se rezuma in cateva cuvinte aniversarea a doi ani de la aparitia revistei TABU.

In mijlocul saptamanii, lumea buna s-a strans in clubul Krystal pentru a aniversa doi ani de existenta a revistei facute de femei pentru femei, TABU. Dupa o demonstratie de dans flamenco, organizatorii petrecerii ne-au improspatat memoria cu o miniparada a vedetelor din pictoriale. Au urcat pe podium "sensibila si inaccesibila" Madalina Manole - septembrie 2002, Dana Razboiu - casatorita cu informatia in septembrie 2003, dansatoarea de cabaret Ioana Moldovan - aprilie 2003, copo di tutti capi Oreste si agentul secret Geanina Corondan - decembrie 2003.

Cel mai aplaudat a fost boxeurul Oreste care venise cu gasca de acasa, respectiv, Mircea Badea si trio-ul format din Naty, Adina Halas si Carmen Bruma. Dupa ce, saptamana trecuta, la un eveniment monden, Naty Badea si-a intervievat fratele, de aceasta data, mai experimentatul Mircea ii superviza activitatea surorii. Activitate care se desfasura tot in familie, vedeta chestionata fiind prietena lor Adina. Suntem convinsi ca la capitolul vestimentatie vor primi nota proasta toti trei. Ca sa va convingem, va spunem ca Adina avea o rochie nu foarte scumpa, al carei model l-a scos prima data in lume Jojo, Naty purta niste pantofi a caror perioada de glorie trecuse, iar fratele, ei nemuritoarea costumatie: tricou mulat, jeansi si adidasi.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat vineri, 30 aprilie 2004, 10:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri