Stiri

Brad Pitt se gandeste sa paraseasca Hollywood-ul

Brad Pitt se gandeste sa paraseasca Hollywood-ul

Cuplul Aniston - Pitt se gandeste din ce in ce mai serios ca a venit timpul sa aduca pe lume un bebelus. Brad se teme ca a trecut de prima tinerete, iar Jennifer are nevoie de o preocupare mai serioasa odata ce s-au incheiat filmarile la indragitul serial "Prietenii tai". Brad face loc noii generatii La scurt timp de la terminarea filmului "Troia", celebrul actor american Brad Pitt a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii germane, ca zilele sale de glorie la Hollywood sunt numarate, transmite AFP. "Imi mai acord cam patru ani in care voi mai face filme", a afirmat actorul, acum in varsta de 40 de ani. "Apoi, o noua generatie va urma. Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la familie si la ideea de a avea copii", a continuat acesta.

Cat despre "atmosfera" din cetatea mondiala a filmului, el nu pare sa fie prea incantat. "Los Angeles-ul este in acest moment un mare desert, aproape fara suflet si mi-ar placea sa-l fac mult mai plin de viata. Poate ca aceasta va fi o noua cariera a mea", a mai spus Pitt. Jennifer, urmasa grecilor Jennifer Aniston, frumoasa lui sotie care de curand a incheiat filmarile la serialul "Prietenii tai", a acceptat sa participe la Jocurile Olimpice de la Atena. Nu in calitate de sportiva. Jennifer va purta torta olimpica in cadrul Jocurilor olimpice din Grecia. Alaturi de ea vor mai fi Magic Johnson, Carl Lewis, Gail Devers, Angelina Jolie si vedete ale fotbalului, ca Ronaldo si Pele.

Torta va face ocolul lumii, trecand prin 6 continente, 27 de tari si 33 de orase, fiind purtata in total de 11.000 de alergatori. Unul din motivele pentru care Jennifer va participa la acest eveniment este legat de originea actritei. Bunicii ei au fost greci, motiv pentru care legatura vedetei cu aceasta tara este una foarte stransa. Prima care va purta torta va fi campioana olimpica la 400 m, australianca Cathy Freeman. Ea este cea care a aprins flacara olimpica si la editia trecuta a Jocurilor olimpice care au avut loc in Australia.

Sursa: gardianul.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 21 mai 2004, 16:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri