Stiri

Britney Spears intr-un episod din Glee!

Britney Spears intr-un episod din Glee!

Chiar daca nu sunt legate de muzica, iata ca stirile despre Britney Spears nu lipsesc. Astazi aflam ca o vom putea vedea intr-un episod al celui mai nou si de succes serial american pentru adolescenti. Glee este o comedie muzicala produsa de Fox a carei actiune se petrece in jurul corului colegiului. Ryan Murphy, creatorul povestii a anunta ca Britney va juca intr-un episod care de altfel ii va fi dedicat.

Desi a spus ca "Cred ca Britney ni se va alatura 100% pentru un episod..." Murphy nu a spus nimic in ceea ce priveste rolul pe care il va juca vedeta in film, mentionand doar ca va fi tratata cu "manusi de copil".

Glee a adus deja un tribut unor vedete ca Madonna si Lady Gaga dar nici una din ele nu a aparut efectiv in episodul dedicat.
 
Murphy a oferit insa cateva detalii cu privire la pesele lui Britney si modul in care acestea vor juca un rol in serial. Se apre ca o parte din personajele corului din Glee vor ajunge pe scaunul dentistului iar acolo, sub influenta sedativelor vor avea halucinatii in care isi vor imagina ca sunt Britney Spears (sau ca interpreteaza "Oops..I Did it Again")

Britney a reusit sa revina in lumea muzicii, dupa niste ani buni in care viata personala o luase in diferite directii extrem de ciudate. Albumul Circus, si ultimele concerte ne-au dezvaluit o cantareata mai echilibrata si mai matura, chiar daca mai putin spectaculoasa.  

Glee care ne prezinta dupa cum spuneam viata unui cor de liceu, al carui membri canta variante pop si hip-hop ale unor piese celebre de pe Broadway, a obtinut inca de la primul sezon 19 nominalizari la premiile Emmy. Al doilea sezon va debuta in septembrie 2010.

Desi au existat zvonuri conform carora in februarie 2011, episodul de dupa Super Bowl va fi dedicat lui Michael Jackson, Murphy a anuntat ca desi i-ar face placere, acest lucru este putin probabil, deoarece drepturile pentru muzica si imaginea lui Michael au un statut desrtul de complicat acum.

A oferit in schimb, ca variante pe care le-ar agrea, posibilitatea de a folosi in episodul respectiv muzica lui Prince sau The Beatles.

Ca sa va faceti o idee despre ce e cu serialul asta, am gasit intr-un final un clip. Pe net fireste aveti si posibilitatea de a urmari episoadele complete.  


 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat miercuri, 11 august 2010, 12:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri