Stiri

BUCIUM LIVE

BUCIUM LIVE

Trupa bucuresteana BUCIUM va sustine duminica, 28 noiembrie, ora 20:00, un concert in clubul BIG MAMOU (Splaiul Independentei 2B-vizavi de tribunalul mare). Concertul dureaza aproximativ 2 ore si contine cele doua proiecte conceptuale ale grupului, MIORITA si VOIEVOZII. Combinand un spirit rock cu teme compuse in stil traditional romanesc, Bucium au un mesaj aparte in peisajul autohton.

"Buciumul este un instrument folosit de stramosii nostri de mii de ani, in special de oamenii muntilor pentru a transmite diverse mesaje prin melodii codate. Pentru noi, buciumul are simbolistica unui semnal pe care vrem sa-l transmitem in aceste vremuri in care adevaratul suflet romanesc si radacinile sale spirituale par ca nici nu mai sunt cunoscute" a declarat Andi Dumitrescu, liderul trupei.

In prezent, Bucium se pregateste pentru lansarea primului single - melodia "Voievozii". Totodata, lansarea albumului de debut este programata pentru primavara anului viitor. Bucium a mai sustinut concerte in numeroase cluburi din Bucuresti si din tara. Particularitatea folosirii a doua viori alaturi de trio-ul de rock clasic - chitara, bas, tobe- ii defineste ca sound. Componenta BUCIUM: Raluca Irina Slave - vioara, Magda Elena Slave - vioara, Dragos Stirbu - tobe, Dan Simoaica - bas, Andi Dumitrescu - chitari, voce.

Contact: trupabucium@yahoo.com

Sursa: TRUPA BUCIUM Autor: Anonymous, postat vineri, 26 noiembrie 2004, 13:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri