Stiri

Castigatori la "sub 18 ani"

Au fost desemnati castigatorii celor 3 categorii speciale destinate forumistilor sub 18 ani.In 2004 cel mai important user masculin sub 18 ani a fost gabuba, care a intrerupt perioada de dominare a lui Decret, care in acest an si-a sarbatorit majoratul, astfel trecand la seniori.

La feminin s-a impus darkshines, care castiga pentru a doua oara trofeul, ea impunandu-se si in 2002, in 2003 trofeul fiind adjudecat de Wild Rose.

Pentru trofeul acordat celei mai simpatice lutze, lupta intre Titina si Samy a fost foarte stransa. Pe ultima suta Samy a prins locul 1, datorita unui nesperat vot primit de la Hades. Tot pe locul 1 s-a clasat si Titina, care un an intreg ne-a bucurat cu pozele sale. Pe deplin meritat locul 1 obtinut de cele doua lutze.

In zilele urmatoare vor fi desemnati si ceilaltzi castigatori. Daca la cei mai important user masculin, eyewitness pare sa fi castigat detasat, la feminin lupta este stransa intre Necko si danone. Pentru categoriile ce nu si-au desemnat inca castigatorii mai puteti vota!

Sursa: fanclub.ro Autor: Carmen, postat luni, 27 decembrie 2004, 02:16

Comentarii(1)

dydy20-01-2005 14:36:50
dydy
salut

pa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri