Stiri

Catalin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura in noul sezon "Dansez pentru tine"

Catalin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura in noul sezon "Dansez pentru tine"

Designerul Catalin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura pentru implinirea unui vis in noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" care va incepe din 19 martie, la Pro Tv. “E o provocare, iar mie imi plac provocarile”, spune cu fermitate designerul care considera ca cel mai important in aceasta competitie este visul si persoana pentru care va lupta in pasi de dans.

Chiar daca se considera un invingator prin excelenta si isi doreste cu ardoare sa implineasca visul unei persoane nefericite, Catalin Botezatu considera ca nu are chiar toate atuuile necesare pentru a castiga primul loc in competita visurilor de la Pro Tv. “As vrea sa castig doar pentru a implini visul pentru care intru in concurs, dar nu am atuurile necesare. Eu sunt un invingator prin excelenta, sunt ca un cal care alearga nu pentru a castiga, ci pentru a-si mentine forma, insa acesta nu e domeniul meu.

Daca ar fi vorba despre fashion, as spune ca voi castiga, insa dansul nu e un domeniu in care sa excelez. Daca voi castiga, voi castiga pentru cazul social care mi se va da. Eu sunt de parere ca “Dansez pentru tine ” nu e o competitie intre vedete, ci o competitie pentru a ajuta pe cineva.”, marturiseste creatorul de moda. Chiar daca nu este un expert, lui Catalin Botezatu ii place sa danseze: “Imi place sa dansez in cluburi, dar am fost impresionat si de tango, atunci cand am vizitat capitala Argentinei.

De dansat, dansez din liceu, dar avand in vedere ca pe vremea in care eu eram la liceu, era la moda muzica rock, eu dansam mult rock, mai ales rock acrobatic. Apoi, mi-am testat abilitatile de dansator si pe cand eram model, la o prezentare a Zinei Dumitrescu cand am dansat tot rock acrobatic alaturi de toate fetele-modele de pe scena, manechinele celebre de pe atunci Romanita, Janine, Malek.

A trebuit sa dansez cu fiecare in parte cate o figura si nu a fost usor. Oricum, acum nu mai mizez pe aceleasi atuuri, am mai imbatranit.”, spune in gluma designerul care pe 19 martie, intra la Pro Tv in competitia visurilor.

Sursa: ProTv Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 22 februarie 2010, 13:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri