Stiri

Cats Love Dogs in finala International Songwriting Competition

Cats Love Dogs in finala International Songwriting Competition

Cats Love Dogs, trupa romaneasca alcatuita din Anca (BabySwamy) - voce, Felix - percutie si Mihai Ogasanu - clape/ DJ, a ajuns in finala International Songwriting Competition (ISC).

Grupul s-a infiintat anul trecut. Membrii sai au dorit ca numele trupei sa reflecte veselia, armonia, yin si yang-ul din ei si (de ce nu?) dragostea de animale, de fiinte mai mult sau mai putin necuvantatoare. Astfel au ajuns la - Cats Love Dogs. Prioritatea nu au fost concertele, ci un material discografic pe care si l-au dorit `ca un ou de ciocolata cu surprize`. Publicul va avea prilejul sa afle daca a iesit chiar asa in aceasta primavara, pentru ca se pregateste mare lansare de disc.

Intre timp, `Zupper`, piesa care da titlul albumului, a beneficiat si de videoclip. Echipa Cats Love Dogs s-a deplasat la Londra pentru filmari, prilej cu care a ajuns si in atentia muzicienilor si a DJ-ilor londonezi. `Zupper` a rulat si pe posturile de radio din Marea Britanie. In vreme ce isi pregateau lansarea nationala, Anca, Felix si Mihai Ogasanu s-au inscris la International Songwriting Competition, sa afle parerea specialistilor despre muzica si videoclipul lor.

ISC este un prestigios concurs international de compozitie, care a lansat artisti de calibru, cu un juriu pe masura. In acest an, s-au inscris in concurs peste 15.000 de creatii muzicale. Cats Love Dogs a intrat in finala, la sectiunea `Music Video`, alaturi de alte 15 videoclipuri. Din juriul 2009 fac parte Tom Waits, Robert Smith, Jon Secada, Jerry Lee Lewis, Ricky Martin, John Mayall, Youssou N'Dour, "Weird Al" Yankovic, Paul Van Dyk, DJ Tiesto, Monte Lipman - President Universal Records, Angel Carrasco - Sr. VP of A&R Latin America Sony BMG and President, Discos 605 s.a.m.d.

Publicul din Romania poate sustine Cats Love Dogs votand piesa `Zupper`.

Sursa: musicchat.ro Autor: RooT, postat joi, 05 martie 2009, 15:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri