Stiri

Ce fac vedetele mioritice de sarbatori

Ce fac vedetele mioritice de sarbatori

Andrei Gheorghe va pleca, imediat ce ia vacanta (pe 22 decembrie), in Bali. 'Craciunul meu de anul acesta va fi un Craciun cald. Nu numai pentru ca am familia alaturi, dar si pentru ca afara vor fi niste grade bune. De Revelion, tot in Bali. Ca sa vin incarcat de energie pozitiva pentru Natiunea 21', ne-a declarat Gheorghe. Prezentatoarea stirilor PRO TV spune ca, de cand s-a maritat, petrece Craciunul alaturi de socri. Anul acesta, socrii vor veni in Romania pentru a gusta mancarurile traditionale romanesti: sarmale, friptura si cozonac.

'Eu abia astept dimineata de Craciun sa maninc o felie de cozonac cu lapte cald', a dezvaluit Andreea Esca. In privinta cadourilor de Craciun, fiica Andreei, Alexia, i-a trimis deja o scrisoare Mosului in care a 'comandat' un crocodil, un iepure si o papusa. 'In rest, nu vreau sa dezvalui nici un al cadou pentru ca, pentru toti membrii familiei e foarte important ca in dimineata zilei de Craciun sa-si descopere fiecare cadoul de sub brad', mai spune vedeta televiziunii din Pache Protopopescu.

Fetele de la Laguna, Nicoleta Luciu si Anca Florescu, ii vor incanta (mai ales Nicoleta) pe braileni pe data de 25 decembrie, unde vor canta in clubul Millenium, iar pe 26 decembrie vor canta in Bucuresti, in clubul Mirage. Bineinteles, au spus ca de Revelion nu vor sa cante cu nici un pret, insa, pentru 10.000 de euro s-ar razgandi...

Folkistul Ducu Bertzise acomodeaza din nou cu viata din Romania. 'Craciunul si Revelionul le voi sarbatori acasa, in familie. 'Eu voi intra intr-un proces de recuperare, pentru ca trebuie sa revin la fusul orar de aici care mi-a fost dat peste cap in urma turneului din Canada si America', afirma Ducu. Cat despre masa de Craciun, responsabile cu gatitul vor fi sotia, Teo, si fiica, Maura. 'Fetele vor gati tot ce este nevoie pentru o masa traditionala de Craciun, nu vrem ceva deosebit, iesit din comun. Nu le-am cerut un meniu special pentru ca, slava Domnului, in acest turneu am gustat din plin tot felul de ciudatenii', ne-a spus Ducu Bertzi.

Marina Almasan Socaciu, director Divertisment TVR, spune ca va munci pana in ziua Craciunului. 'Seara de Craciun o voi sarbatori in familie, dar nu este exclus ca sotul meu, Victor Socaciu, sa ma ia frumusel de manuta sa ma duca la vreun spectacol pentru ca are foarte multe invitatii la spectacole cu colinde. Cat despre Revelion, il voi trai din plin la... serviciu, pentru ca Televiziunea Romana va transmite in direct programul din aceasta noapte. Iar copiii vor sta acasa, cu bunicii', ne-a spus Marina.

Daniel Buzdugan, omul care face cele mai nastrusnice farse la Radio 21, va petrece sarbatorile de iarna foarte... normal. 'Imi voi petrece sarbatorile acasa, in Iasi, cu familia si cu prietenii. Este practic ultima mea iarna in orasul in care m-am nascut si am trait, pentru ca de la anul vin la Bucuresti, la radioul mama si tata, cum ar veni. Si cum parintii mei au avut un oarecare soc atunci cand le-am dat vestea ca ma mut la Bucuresti pentru Radio 21, vreau ca de Craciun si de Revelion sa le mai alin dorul si sa fim impreuna', spune Buzdugan.

Ca fiecare dintre noi, Cristian Sabbagh, realizatorul emisiunii 'Politia in actiune' isi va petrece Craciunul alaturi de familie, insa in a doua parte a zilei isi va parasi familia pentru a fi alaturi de politisti pe strazile din Capitala, 'pentru ca, din pacate, in astfel de zile au loc frecvent scandaluri', ne-a declarat Cristian. In ceea ce priveste cadourile de sarbatori, el prefera sa le procure din Beirut, unde 'gasesti lucruri de calitate si la preturi nu tocmai piperate'. La Beirut va poposi doar cateva zile, pentru ca Revelionul il va petrece in Romania. Aici a petrecut cele mai frumoase nopti de Revelion, am aflat noi.

Radu Moraru, realizatorul emisiunii Nasu'de la B1 TV, isi va petrece Craciunul si Revelionul acasa, impreuna cu familia. Anul acesta Sarbatorile vor fi speciale, datorita fiicei sale, Catinca, in varsta de numai 3 luni. O alta vedeta a postului B1, Mona Nicolici, ne-a spus ca isi va petrece Craciunul in familie. Revelionul il va petrece la Predeal, cu sotul ei si cu cativa prieteni 'vechi si buni'.

Pentru Adrian Bucur, stiristul de la Prima TV, Mos Craciun vine intotdeauna mai devreme cu o zi. In ajun e ziua sa de nastere, iar anul acesta tinarul prezentator implineste 27 de ani. Ce-si doreste? Adrian spune ca nu s-ar supara daca i s-ar pune pe tava cheile unui Citroen C2 cu 'singe fierbinte'. Craciunul il va petrece alaturi de parinti. Insa, din pacate, nu-si va putea petrece prea mult timp alaturi de cei dragi, caci va trebui sa se intoarca in Bucuresti, la datorie. 'Ultima saptamana a anului si prima din 2004 voi fi pe baricade, la jurnal. Natiunea cere sacrificii, nu?', ne-a declarat Adrian.

Dan Fintescu, prezentatorul Video Starului de la Prima Tv isi va petrece Ajunul Craciunul impartind cadouri pentru ca apoi sa mearga in clubul Twice unde va fi MC la o petrecere. 'In zilele de Craciun sper sa am in sfarsit timp sa-mi vad prietenii din liceu. Revelionul ar fi trebuit sa il petrec in Sicilia, dar, tinand cont de faptul ca m-am certat cu prietena la care trebuia sa merg, nu mi-a ramas decat varianta Braila, la clubul unor buni prieteni', ne-a spus Fintescu. Si VJ-eii de la MTV petrec.

Mircea Zara spune ca ca petrece Craciunul la Sinaia 'intr-o vila superba, iar revelionul nu este sigur, insa se pare ca voi fi in Budapesta la o super petrecere House'.

Blondina Diana Munteanu spune ca de Craciun va fi alaturi de familie. 'De Craciun voi sta cu familia, ca in fiecare an. Revelionul il voi face cu prietenii, dar inca nu am ales locatia. Va fi in Bucuresti sau undeva la munte', spune frumoasa prezentatoare.

VJ Wanda spune ca, incepand cu 25 decembrie si pana pe 12 ianuarie 2004 va calatori foarte mult. 'Voi merge in Olanda, Paris, Monte Carlo, ultima pe lista fiind Brazilia. Calatoresc cu logodnicul meu si cu nepotul sau. Merg pentru ca am treaba, dar bineinteles si pentru distractie. Aceasta va fi vacanta mea de sarbatori', ne-a declarat.

De Craciun, membrii formatiei Hi-Q vor evada din Bucuresti in Brasov, pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie. 'De Revelion cantam. Sigur in tara, posibil si in Bucuresti. Miezul noptii ne va prinde probabil unde pe drum, asa ca vom ciocni noi doi cu Nicoleta si cu DJ Star, si vom inrosi telefoanele...', spun acestia.

Cunoscuta solista R&B din Romania, Nico, va concerta pe 20 decembrie alaturi de Marcel Pavel la Ateneul Roman, dupa care va pleca sa-si petreaca sarbatorile la munte, impreuna cu familia. 'De Anul Nou am fost invitata sa cant la Romexpo. Voi continua petrecerea la Sinaia si Poiana Brasov', spune Nico.

AndreEA (Antonescu) va sarbatori Craciunul alaturi de familie, la Galati, iar de revelion va avea spectacole la Bucuresti si la Focsani. Chiar daca stie ca Mos Craciun nu exista, asteapta intotdeauna pe Mosul din copilarie care o facea intotdeauna fericita si ii aducea cadouri surpriza.

Cei cinci de la Sistem isi vor petrece Craciunul in familie si langa prietenii foarte apropiati. Numai ca de Revelion?bataile vor rasuna din nou si de data aceasta pentru a anunta ultimele 10 secunde din an. Sistem vor fi cei care vor ritma ultimele patru minute din 2003 si primele patru din 2004 la Revelionul organizat de TVR la Romexpo.

TNT isi vor petrece Craciunul cu familiile. Lala spune ca 'in fiecare an merg cel putin o zi la bunici, iar restul mi le petrec cu familia acasa'. Dea va avea parte de doua sarbatoriri ale Craciunului: 'Voi pleca doua zile, inainte de Craciun, la munte, cu mai multi prieteni, iar apoi ma voi intoarce in Bucuresti, sa stau cu ai mei', spune Dea. Tisha va fi si ea alaturi de familie: 'Peste ani acestea vor fi niste amintiri si imi doresc foarte mult sa fie niste amintiri placute'.

Rocca, solistul formatiei Firma spune ca va petrece sarbatorile alaturi de cei apropiati. 'Vom medita putin la tot ce s-a intimplat cu noi anul acesta si la ce avem de facut in continuare', spune Rocca.

Intreaga formatie Simplu isi va lua vacanta de Craciun, pentru a putea fi alaturi de familie si prieteni apropiati. 'Ultima perioada a anului a fost extrem de aglomerata pentru noi. Abia am mai apucat sa ajungem pe acasa. Ne dorim ca de Craciun sa stam fiecare cu familia', spun cei sase Simplu. De Revelion vor spectacole la Bucuresti si la Focsani. Vor prinde ora 12.00 pe autocar intre cele doua concerte.

In ajunul Craciunului, cei doi membri ai formatiei Impact vor avea concert in Bucuresti, iar pe 25 la Cluj. Sarbatorile inseamna pentru Rares si Cristina un prilej de a-i alinta pe cei din jur cu nenumarate cadouri si momente speciale.

Pentru Adi, Marius, Sorin si Mihai de la Akcent, bucuria Craciunului este legata de prajiturile de acasa, de zapada, de bradul de Craciun. Sorin si-a sarbatorit de curand ziua de nastere. De Revelion Akcent va fi in 'campul muncii' in concerte la Bucuresti si Focsani.

Sursa: intercont.ro: Bumerang Autor: Anonymous, postat luni, 22 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri