Stiri

"Cel mai tare rapper de care n-ai auzit!"

"Cel mai tare rapper de care n-ai auzit!"

De unde aceasta denumire? Pentru ca este chiar adevarata! Desi inca nu ati auzit prea multe despre el, va putem asigura ca dupa audierea materialului veti fi convinsi ca titlul cel mai potrivit pentru urmatorul material va fi "Cel mai tare rapper despre care ai tot auzit".

Robert Virag aka Skizzo Skillz (cum alfel se putea ajunge la acest titlu de album decat cu ajutorul unor "calitati schizofrenice"???) canta oarecum altfel. Alfel cum? Un expert in domeniu ar putea descrie muzica lui ca o imbinare de stiluri diferite (rap, reggae, ragga, dancehall). Un ascultator ar putea sa o descrie in cuvinte mai simple ca "muzica strazii" in ritmuri antrenante. In propriile cuvinte ale autorului: "nu m-am putut decide pe care sa o fac si am ales sa le fac pe toate cat pot eu de bine". Si a facut-o chiar foarte bine! Atat de bine incat nu au fost necesare prea multe discutii pentru ca George Maracine de la Intercont Music sa se hotarasca ca merita sa fie ascultat de toata lumea.

Urmatorul pas a fost filmarea clipului pentru piesa "Umblu teleleu" cu ajutorul regizorului Cristian Gugu. Si, ca intotdeauna (pentru ca alfel nu ar interesa pe nimeni!!!), lucrurile nu au decurs atat de lin pe cat si-ar fi dorit protagonistii. La Casa Scanteii, cativa dintre trecatori nu au vrut sa tina cont de scenariul care prevedea ca doar Skizzo sa apara in cadru, asa ca filmarile de la durata planificata de 3 ore s-au lungit pe aproape 7 ore.

De asemenea, zona Pietei Romane a fost o provocare pentru intreaga echipa, traficul intens perturband destul de des filmarile. In schimb, la liceul Dinu Lipatti "coregrafia" s-a facut pe loc si fara nici o greutate, spontaneitatea acestora fiind vizibila in clip. Chiar si cand se credea ca toate obstacolele au fost depasite, iata ca s-a dovedit ca nu e chiar asa. Pentru ca undeva pe circuitul normal de la procesare la postul de televiziune, unica caseta a disparut ca prin minune. Din fericire, dupa o cursa spectaculoasa, "contra-cronometru", prin gropile din Bucuresti (ca de, doar piesa este chiar "Umblu teleleu"), videoclipul a reusit in cele din urma sa ajunga la posturile de specialitate (si nu numai), astfel incat toata lumea il poate viziona incepand de saptamana trecuta (n.r. 25 mai).

O data clipul vazut si melodia ascultata suntem siguri ca ati observat ceea ce era evident: Skizzo Skills NU - se ocupa cu tarfe, arme, droguri - fura piese - face freestyle - face playback - are o imagine pe scena si una cotidiana si DA - este cel mai tare rapper de care n-ai auzit - joaca basket in timpul liber - isi face instrumentalele singur - isi face si texte singur - este exact ce vezi Si un da categoric, face muzica buna!!!

Sursa: Intercont Music Autor: Anonymous, postat joi, 02 iunie 2005, 15:40

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri