Stiri

Cele mai sexy cantarete

Cele mai sexy cantarete

In mod poate surprinzator pentru unii, dupa 'contorizarea' catorva mii de optiuni, cele mai fiebinti prezente au fost declarate Julia de la 'Sexxy' si Cristina Rus, una din blondele jumatati ale trupei 'Blondy'.

Mii de amatori de Internet s-au bulucit sa-si voteze pe anul curent favorita din muzica romaneasca pentru 'cea mai sexy cantareata' pe portalul 'fanclub.ro'. Sustinatorii au avut de ales dintr-un numar de zece dive crescute la umbra Carpatilor, pe numele lor: Dana Nalbaru, Delia Matache, Andreea Antonescu, Andreea Balan, Anda Adam, Irina Nicolae (A.S.I.A.), Andreea Banica, Cristina Rus (Blondy), Jojo (Alexandra Catalina Ionescu, pe numele sau adevarat) si Julia Chelaru (Sexxy).

In afara nehotaratilor si sustinatorilor vedetelor occidentale, care au optat la categoriile 'alta' (5,81%) si 'nu exista asa ceva' (6,63%), fruntea clasamentului este dedicata unui cuplu de zile mari pe care nu este exclus sa-l admiram candva si pe scena, daca luam in considerare seismele inregistrate de muzica noastra cea de toate zilele, cu modificari de componente la ordinea zilei. Este vorba de Julia, bruneta de la Sexxy (18.32%) si Cristina de la Blondy (16.95%). Optiunea votantilor pentru cele doua cantarete ne permite sa concluzionam ca a contat mult si conduita lor in lumea vedetelor feminine de pe la noi. Amandoua au antecedente vechi in muzica (inainte de Exotic, Julia a castigat mai multe festivaluri dedicate muzicii usoare; in timp ce Cristina a gasit succesul cu Sing Sing BB si Desperado).

De asemenea, e posibil sa fi contat si faptul ca, in ciuda frumusetii lor, ambele artiste situate pe primele doua locuri, Julia si Cristina, nu au aparut niciodata in reviste pentru adulti. Nu toate artistele au beneficiat de simpatiile si pretuirea 'fizica' a celor care si-au manifestat optiunile. De partea cealalta a clasamentului, votantii au fost extrem de zgarciti cu fosta componenta a gloriosului duo, Andre, Andreea Balan (2.63%), dar si in ceea ce o priveste pe 'purtatoarea de cuvant' din A.S.I.A. - Irina Nicolae, tratata cu doar 3.28 procente.

Sursa: intercont.ro: Florian Gheorghe - Libertatea Autor: Anonymous, postat marti, 27 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri