Stiri

Charlie Sheen revine asupra deciziei de a parasi serialul "Two and a Half Men"

Charlie Sheen revine asupra deciziei de a parasi serialul "Two and a Half Men"

Cel mai bine platit actor de televiziune, Charlie Sheen, a acceptat sa revina in echipa "Two and a Half Men" pentru inca doua sezoane dupa ce in prealabil existasera zvonuri ca ar fi intentionat sa renute la rol. Aniumite surse vorbeau despre faptul ca ar dori mult mai multi bani pentru un episod, in timp ce alte surse spuneau ca o eventuala astfel de decizie ar fi fost de fapt o incercare de a-si pune ordine in viata privata.

Lucrurile nu sunt insa extrem de clare, deoarece cei de la CBS nu au confirmat stirea care se bazeaza pe cateva siteuri de stiri, unul din ele preluand o declaratie atribuita lui Charlie Sheen care spune ca va reveni la CBS luni seara.

Dupa 7 sezoane, "Two and A Half Men" este unul din cele mai urmarite seriale de televiziune din SUA. Pierderea lui Charlie, care ar cam fi sinonima cu anularea serialului, e o varianta pe care in mod cert nci CBS si nici producatorii, cei de la Warner Bros nu o pot lua in calcul.

Fiecare episod in rolul lui Charlie Harper ii aducea lui Sheen 825.000$, actorul dorind 1 milion de dolari incepand cu sezonul 8.

Charlie Sheen are insa mari probleme personale, dupa ce a fost arestat la Aspen de Craciun si judecat pentru amenintarea si vatamare corporala a sotiei sale Brooke Mueller. In urma acestui episod, atat el, cat si Brooke au inceput un program de reabilitare.

 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 18 mai 2010, 12:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri