Stiri

Charlie Sheen vrea sa mearga cat de curand la inchisoare

Charlie Sheen vrea sa mearga cat de curand la inchisoare

Probabil ca s-a saturat si el de atatea amanari si schimbari de situatie asa ca isi doreste sa petreaca cele 30 sau mai bine spus, 17 zile pe care le are de ispasit la Aspen pentru a-si putea vedea mai departe de viata.

Protagonistul serialului Two and a half men trebuia sa isi inceapa cele 30 de zile de condamnare pe 7 iunie, dar cazul a fost amanat pana pe 12 iulie. Anumite detalii ale intelegerii cu acuzarea au dus la aceasta amanare care l-a suirprins chiar si pe Charlie care si-a recunoscut vinovatia.

Reintors acasa, in Los Angeles, Charlie Sheen a spus ca e bine sa fie din nou in LA, dar situatia e un pic aiurea deja si nu l-ar deranja daca si-ar ispasi cat mai repede pedeapsa pentru a putea lasa totul in urma.

Amanarea este de fapt legata de anumite detalii prin care se adusese in discutie posibilitatea de a i se da actorului voie sa fumeze pe timpul executarii pedepsei. Ironic e ca, Charlie insist asupra faptului ca el spera ca perioada de incarcerare sa il ajute sa se lase de fumat. "O sa ma las definitiv (de fumat) inainte de 45 de ani (3 septembrie 2010)... imi faceam planuri sa renunt la fumat sau sa respect regulile inchisorii."

Fascinant in ce detalii se poate incurca si justitia cand e vorba de persoane publice, fie ca e vorba de politicieni, artisti sau sportivi.. si asta e o treaba general aka mondial valabila. .

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat joi, 10 iunie 2010, 11:18

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri