Stiri

Cheeky Girls se cred 'Queen din Romania'

Cheeky Girls se cred 'Queen din Romania'

'The Independent' gazduieste un lung interviu cu Monica si Gabriela si cu mama acestora, care este prezentata drept 'contabilul, coregraful, compozitorul si managerul fetelor'.

In virsta de 49 de ani, Mama Margit (cum este numita in articol) sustine ca 'nu are importanta la ce produse fac fetele reclama. Pot sa fie chipsuri, poate sa fie sampon sau sapun de toaleta'. De altfel, nu putine sint vocile care le considera pe tinerele de la Cheeky Girls cea mai ciudata aparitie de pe scena muzicala din Marea Britanie. 'E bine pentru ele sa fie vazute, declara mama fetelor, este important si sa intre in contact cu alti oameni. Stiti, ele nu au prieteni, nici viata sociala, asa ca asemenea evenimente le ajuta sa mai cunoasca lume. E un lucru sanatos... asa cred!'

Intrata in atentia publicului ca o formatie controversata, Cheeky Girls a reusit sa vinda 100.000 de exemplare in primele sase zile de dupa lansarea albumului lor de debut. La prima lor aparitie, managerul trupei Westlife le-a intrebat daca sint cu adevarat fete, de parca i-ar fi trecut prin cap ca asista la o replica transilvaneana pentru baieteii-dansatoare din Thailanda. 'Nici acum nu stiu ce a vrut sa spuna, poate ca sintem prea slabe?', se intreaba Gabriela.

De altfel, cele doua nu se feresc sa declare ca s-au gindit si la posibilitatea unei operatii estetice pentru a-si asigura busturi putin mai bine conturate. Surorile Irimia povestesc oricind despre succesul pe care l-au avut in Japonia si despre Romania. 'Sintem foarte cunoscute in Romania, cel mai bun export dupa bauturile alcoolice. Fanii nostri de acolo ne trateaza de parca am fi Queen sau cine stie cine... Dar in Transilvania prietenii nostri sint gelosi pe noi si pe succesul nostru, asa ca ne urasc', spune Monica.

Cu toate ca apar destul de rar in ipostaza de interprete, surorile Irimia nu se dau in laturi de la nici un fel de moment publicitar, unele dintre acestea puse la cale de PR-ul fetelor cu orice mijloace. Uneori este anuntat Colin Farrel sau un alt superstar, iar fotografii strinsi la fata locului trebuie sa se multumeasca numai cu gemenele Irimia.

Sursa: intercont.ro: Evenimentul Zilei Autor: Anonymous, postat marti, 09 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri