Stiri

Cheloo reactioneaza: Nu am facut altceva decat sa opresc un conflict!

Cheloo reactioneaza: Nu am facut altceva decat sa opresc un conflict!

Pe timp de vara, deplasarile la mare a trupei Parazitii sunt foarte dese. Weekendul acesta, Ombladon, Freaka si Cheloo au fost ca de obicei in Costinesti pentru a-si sustine inca unul din seria de concerte de pe litoral. Insotit de prietena sa, Cheloo a luat masa sambata la una din terasele din statiune, cand a fost intrerupt de o admiratoare care vana senzationalul unei fotografii cu rapperul si iubita lui. Este stiut faptul ca atat Cheloo cat si colegii lui de trupa se feresc sa isi faca cunoscuta viata privata, iubitele lor fiind rareori in vizorul presei, dealtfel imaginea trupei Parazitii este axata pe campanii sociale si politice, in nici un caz pe scandaluri din viata privata.

De asemenea, in cei 10 ani de cariera, cei trei rapperi nu s-au implicat in scandaluri decat daca vizau o cauza nobila. Agresivi doar prin mesajul muzicii si nu prin comportament, Parazitii nu au fost implicati in scandaluri de gen. Asa ca aceasta acuzatie asupra lui Cheloo, de agresiune asupra unei tinere este cel putin surpinzatoare.

Povestea e simpla si ne-o spune chiar Cheloo, ca sa lamureasca odata pentru totdeauna speculatiile ce au inceput deja sa apara: "Stateam la terasa si luam masa cu iubita mea. O domnisoara foarte insistenta tinea foarte mult sa ne fotografieze impreuna. Sper ca sunteti de acord sa imi rezerv dreptul de a fi fotografiat cand si cum vreau eu, ca orice alt cetatean roman cu drepturi depline. Prietena mea a rugat-o pe respectiva domnisoara sa nu ne fotografieze, insa in loc sa se indeparteze la aceasta rugaminte, fotografa a devenit agresiva, i-a adresat niste cuvinte grosolane prietenei mele si a si i-a dat o palma.

Moment in care am reactionat si am intervenit intre ele. Am impins-o pe domnisoara de langa prietena mea. Atat. Aparatul foto nu l-am distrus eu, ci a cazut din mana fotografei. In acel moment s-au implicat in conflict zeci de oameni de pe terasa si a iesit o intreaga harababura. Declaratia mea va fi confirmata cat de curand de Politie, ce cerceteaza deja cazul ".

Concluzia este ca intr-un conflict in care este implicata o persoana publica aceasta iese in evidenta indiferent de situatia de nevinovatie. Apelam la disponibilitatea dvs in a asculta varianta reala, si de a cerceta cat mai amanuntit toate aspectele acestui incident, de a nu va opri la interpretarea facila, de prima mana. Parazitii, si fiecare din membrii sai in parte, s-au identificat cu revolte inteligente, mesaje pertinente si in nici un caz cu violenta gratuita.

Sursa: roton Autor: Anonymous, postat joi, 11 august 2005, 10:22
Tags: cheloo

Comentarii(1)

daneloo13-08-2005 01:04:45
daneloo
despre caz

se poate da seama clar ca cheloo era si logic sa intervina intre ele.....mai ales ca si domnisoara a dat in prietena lu cheloo.....deci cheloo este nevinot e o scorneala din partea domnisoarei cu aparatul....eram langa terasa cand sa intamplat incidentul....am fost la toate concertele parazitii la costinesti...

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri